Menu
vanaf 308 € /wk.
Omschrijving
Een van de vier vakantiewoningen in een villa gebouwd in typische kustarchitectuur tussen het Oostzeestrand (ca. 100 m) en het Schloonsmeer. Er is een aparte ingang naar de appartementen. Per appartement is er een gratis parkeerplaats (smal) beschikbaar. Bij volledige bezetting en om redenen van ruimte worden de auto's van de gasten achter elkaar geparkeerd. Een kinderbedje is beschikbaar in overleg. De totale prijs is inclusief water- en energieverbruik en eindschoonmaak. Beddengoed en handdoeken moet je zelf meenemen. Fietsen kunnen op het terrein gestald worden.
De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 26 m² en is geschikt voor 2 personen. Uitgerust met een gecombineerde woon-/slaapkamer (tweepersoonsbed, satelliet-tv, radio), kitchenette en eethoek, douche/WC, centrale verwarming. De privé-badkamer met douche/WC, bereikbaar via de gang, is ruimtelijk gescheiden van de vakantiewoning, maar bevindt zich direct ernaast.
De badplaatsen Bansin, Heringsdorf en Ahlbeck zijn de zogenaamde keizerlijke badplaatsen op het eiland Usedom. Ze hebben brede zandstranden, pieren met aanlegsteigers en zijn verbonden door een promenade die naar Swinemünde in Polen leidt. De resorts bieden fiets-, boot- en strandstoelverhuur, tennisbanen en een netwerk van goed gemarkeerde wandelpaden. Een modern waterpark, de Ostseetherme, ligt in het centrum tussen Heringsdorf en Ahlbeck. De grensovergang naar Polen is vanuit Ahlbeck in slechts een paar minuten te bereiken.
Kerncijfers
  • Type : Appartement
  • 2 personen
  • 1 slaapkamer
  • Woonoppervlak : 26 m²
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Niet-rokers
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Oven
  • Koelkast
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()