Menu
vanaf 798 € /wk.
Zwembad Internetaansluiting Airconditioning
Omschrijving
Vrijstaande woning met verwarmd zwembad op 3000m² afgesloten terrein.

Dit fraai gelegen huis ligt in het hart van de Bourgogne. Als u rust zoekt tijdens uw vakantie is dit de ideale plek! U beschikt over een verwarmd privé zwembad met ligbedden, waar het heerlijk toeven is. De tuin is in zijn geheel afgesloten door een mooie heg, hierdoor zijn privacy en veiligheid, voor spelende kinderen, gewaarborgd. U kunt van het zonnetje en de omgeving genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u de kinderen uit het oog verliest.

De gehele tuin is omheind, kinderen en huisdieren blijven dus op het terrein. Er is een veranda met 2 schommelstoelen, een terras met BBQ, eettafel met 6 stoelen en een overdekt terras met loungebank en nog een eettafel met 6 stoelen. Tevens een ligweide bij het zwembad en aan het zwembad een terras met ligstoelen. Op het terras staat een barbecue waarvan u gebruik kunt maken. Veel gasten kiezen ervoor om hun avondmaal op het terras te nuttigen met op de achtergrond de ondergaande zon, die langzaam achter het bos verdwijnt. Verder hebt u, vanaf het terras, zicht op het verwarmde zwembad met de riante ligbedden. Voor wat mindere dagen is er een overdekt terras met eettafel en loungebank. Kinderen die nog een duik willen nemen, kunnen dit dan ook rustig doen, terwijl u onder het genot van een drankje en een hapje een oogje in het zeil houdt. Aan de andere kant van de woning komen de openslaande deuren uit op de veranda, vanwaar u zicht hebt op de gigantische tuin (3000 m²).

Uw vakantiewoning heeft een sfeervolle woonkamer met eethoek, open haard en een gezellig zitgedeelte. In het zitgedeelte hebt u de beschikking over een televisie met satelliet, zodat u desgewenst naar de Nederlandse zenders kunt kijken. De woonkamer heeft aan beide kanten openslaande deuren. Aan de ene kant komen deze deuren uit op het prachtige terras. Ook beschikt uw onderkomen over een luxe keuken met oven, magnetron, gaskookplaat, afwasmachine en een koel/vriescombinatie.

Het huis ligt in Bois de Thury, een kilometer buiten het dorpje Thury, waar een buurtsuper(tje) is en een bakker, waar u heerlijk brood kunt bestellen. Voor de grote boodschappen is er St Sauveur of Toucy, op 8 en 20 km afstand. Uw vakantiewoning bevindt zich slechts 1,5 uur rijden van Parijs en op een steenworp afstand van de historische plaatsen Saint-Sauveur en Saint-Fargeau. De steden Auxerre en Vezelay liggen op slechts een half uur rijden van uw onderkomen. U kunt hier volop genieten van de gezellige winkelstraatjes, lokale markten, de vele terrassen en uiteraard de Franse brasseries, waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.
De stad Auxerre heeft een levendige binnenstad met een rijke geschiedenis. U kunt deze historie terugzien in de vele oude kerken en gebouwen.
Wilt u echter genieten van de mooie natuur en rust, dan raden we u aan een bezoek te brengen aan hét natuurpark van Frankrijk, de Morvan.
Het gebied de Yonne, waar ook de rivier de Yonne doorheen stroomt, leent zich uitstekend om te wandelen, fietsen, mountainbiken, vissen, varen en paardrijden.
Verder is ook een bezoek aan de wijngaarden van Sancerre, Chablis of de Irancy zeer de moeite waard. 's Avonds kunt u dan, op het terras van uw vakantiewoning, genieten van uw zojuist gekochte wijn. Uiteraard gaan deze wijnen goed samen met een Bourgondische maaltijd. Zowel de ingrediënten voor deze maaltijd als een diversiteit aan Franse kazen zijn volop te koop op de lokale markten. In combinatie met de aangename temperatuur kan het niet anders dan dat u zich als God in Frankrijk zult voelen.
We heten u graag welkom in uw vakantievilla en tijdens uw bezoek vertellen we u uiteraard graag meer over diverse mogelijkheden in dit unieke stukje Frankrijk.

Zoekt u rust en ruimte in een heerlijke prive sfeer, dan is Thury de juiste plaats. Volledig ingericht huis op 3000 m² afgesloten terrein met prive zwembad. Zwembad geopend van 1 mei tot 30 september.

Buitenbereik: Barbecue; Daarvan privéparkeerplaatsen buiten; Geheel omheind; Privéparkeerplaatsen in totaal: 2; Privé-zwembad; Serre; Terras; Tuin; Veranda;

Huisinformatie: Badkamer: 1; Bouwjaar: 1970; Eenpersoonsbed (0,90 m breed); Perceeloppervlakte: 3000 qm; Renovatiejaar: 2020; Slaapkameer; Totaal aantal verdiepingen in het gebouw: 1; Tweepersoonsbed (1.80 m breed); Vrijstaand;

Woonbereik: DVD-speler; kingsize bed (1,60 m breed); Open haard; Radio; Satelliet-tv; Strijkijzer;

Badkamer/Toilet: Douche; Föhn;

Keuken: Broodrooster; Diepvriesvak; Koelkast; Koffiezetapparaat; Koffiezetapparaat met pads; Kookplaat; Magnetron; Oven; Vaatwasser; Waterkoker;

Overige: Airconditioning; Geen groepsboeking; Geen jeugdgroepen; Gezelschapsspellen voor kinderen; Gezelschapsspellen voor volwassenen; Huisdieren toegestaan?: max. 2; Kinder-/Babybed; Kinderstoel; Niet-rokenobject; Speeltoestellen; Stofzuiger; Verwarming; Wasdroger; Wasmachine; Wifi;

Afstanden (hemelsbreedte): Café/Restaurant: 8,00 km; direct aan de bosrand; Levensmiddelenzaak: 2,00 km; Plaats: 2,00 km; Station: 40,00 km; Tafeltennistafel: 1 m; Tafelvoetbal: 1 m; Visstek: 10,00 km; Volleybalveld: 1 m; Water (zee, meer enz.): 10,00 km; Zwembad: 20,00 km;
Neen jeugdgroepen.
Kerncijfers
  • Type : Huis
  • 2/6 personen
  • 3 slaapkamers
  • Woonoppervlak : 90 m²
Indeling van de woning
De kenmerken van het zwembad
  • Onbeschikbare karakteristieken Te bekijken met de eigenaar
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Huisdieren toegestaan (met toestemming vooraf van de eigenaar)
  • Niet-rokers
Multimedia
  • Televisie
  • DVDspeler
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Koffiezetapparaat
  • Broodrooster
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Diepvriezer
  • Waterketel
  • Droger
  • Haardroger
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats
  • Barbecue
Overig
  • Airconditioning
  • Openhaard
  • Kinderbed(den)

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Toeristische streken
Bekende toeristische bezienswaardigheden
De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()