Menu
Vakantiewoningen wintersportplaats
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen
2 / 497
9940 op- of aanmerking - Pagina 2/497
Mario V, 14/04/2023
5/5
Alles was in orde

Appartement in een appartementencomplex La Plagne 4 tot 6 personen
Vakantiewoning La Plagne - Savoie - Rhône-Alpes
Milena W, 12/04/2023
5/5
Prachtige woning, super service ideale ligging

Appartement in een chalet Valloire 12 tot 15 personen
Vakantiewoning Valloire - Savoie - Rhône-Alpes
Rianne K, 10/04/2023
5/5
Een ontzettend mooi huis, zeer uitgebreide keukenarsenaal, goede kwaliteit van de matrassen, hele mooie badkamer , kortom wij waren erg tevreden over deze woning. Het contact met Claude was ook erg goed.
Robert J, 06/03/2023
5/5
de woning was ruim genoeg voor zeventien personen, en mooi schoon opgeleverd aan os bij aankomst. keuken inventaris zeer ruim aanwezig. Alleen een kookplaat deed het niet goed, gelukkig hadden we twee. De informatie vooraf versterkt door de eigenaar was duidelijk en uitgebried. Enige minpunt : de wifi werkte totaal niet naar behoren. verder niks dan lof, we zouden er het liefst volgend jaar weer heen gaan !
Rene A, 06/02/2023
5/5
Was erg netjes,super schoon en verzorg en van alle gemakken voorzien. Erg attent dat de eigenaar heeft gewacht totdat wij arriveerden, hadden helaas 2 uur vertraging.
Joost D, 23/01/2023
5/5
Zeer goede prijs kwaliteitverhouding. Alles is erg efficiënt ingericht en groot genoeg voor 4 à 5 volwassenen. Gezien de relatief lage prijs kan je ook niet alles op topniveau verwachten. De inrichting en ligging is uitstekend. Alles is aanwezig, van een volledige keukeninrichting met Nespresso apparaat tot een goede sneeuwschop. Een paar aandachtpunten: Het bed op de mezzanine is erg hard, maar dat is een persoonlijke ervaring. Douchen in een bad onder een scheef dak is lastig en weinig comfortabel. Dit is wel uit de foto's te herleiden maar net iets minder wat betreft het comfort. Verder is alles goed geregeld ook de sleuteloverdracht en het bed- en badlinnen

Appartement in een chalet Châtel 5 tot 6 personen
Vakantiewoning Châtel - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Anton S, 22/01/2023
4/5
Zeer gastvrije gastheer en -vrouw, snel contact. Appartement is eenvoudig en wat gedateerd ingericht, maar wel schoon.

Appartement in een chalet Châtel 7 tot 9 personen
Vakantiewoning Châtel - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Silvia S, 22/01/2023
5/5
We hebben hier een week genoten van dit huis. Ideaal voor kinderen en kleinkinderen. Iedereen had privacy en toch ook ruimte om dingen samen te doen.
Remco K, 19/01/2023
5/5
Uitstekende vakantiewoning met gunstige ligging. Contact met de eigenaar zeer vriendelijke en snel.
Marijke V, 10/01/2023
5/5
Een heerlijk appartement, we kwamen er nu al voor de vierde keer. Ruim, heel goed geoutilleerd, dichtbij winkels en skischool. Ski-in en ski- out. Prettig contact met de verhuurster. Een fijne grote zitbank waar je met 4 personen lekker op kunt zitten lezen. Omdat wij met ons zessen waren hadden we nog wel zelf 2 opklapstoelen meegenomen.

Appartement Tignes 4 tot 7 personen
Vakantiewoning Tignes - Savoie - Rhône-Alpes
Theo G, 10/01/2023
5/5
Voldeed aan de verwachtingen.

Appartement La Plagne 6 tot 12 personen
Vakantiewoning La Plagne - Savoie - Rhône-Alpes
Saskia K, 10/01/2023
5/5
Een zeer goed onderhouden chalet. Goed voorzien van materiaal (in de keuken en waskot) Uiterst proper. Vanuit de slaapkamers hoor je amper iets. De ligging is top. 5 min van het centrum, maar rustig. Directe toegang tot bos (en langlauf als er sneeuw is). De eigenaars zijn heel charmant en open. Misschien 1 tip: nieuwe sofa, eentje om onderuit te zakken na een dagje buiten.

Chalet Gérardmer 4 tot 12 personen
Vakantiewoning Gérardmer - Vogezen - Lorraine
Slotboom F, 09/01/2023
5/5
Een heel fijn appartement, wij waren met 6 personen , bedden waren opgemaakt bij aankomst en hetxwas zeer schoon . Het ligt aan de piste . Het ligt op de 11 e verdieping , is goed met de lift te bereiken . Fijn contact met de eigenaar .

Appartement in een appartementencomplex Avoriaz 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Avoriaz - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Peter S, 09/01/2023
5/5
Prima appartement, erg fijn voor grote gezinnen met 4 slaapkamers en badkamers. Perfecte locatie.

Appartement Oz en Oisans 8 tot 10 personen
Vakantiewoning Oz en Oisans - Isère - Rhône-Alpes
Benedikt S, 09/01/2023
4/5
Dit appartement ligt op de eerste verdieping van het gebouw Belvédère. Het balkon is zuid-westelijk gericht en zorgt voor heerlijke zonnewarmte in de namiddag. Je kan er ook genieten van het prachtig uitzicht op de bergen. Het appartement is goed onderhouden. Hier en daar zou het onderhoud iets beter kunnen (bovenste legplanken, bovenkanten kasten, binnenkant van sommige kasten), maar alles verder zeer naar behoren ! Verwarming gebeurt dmv vloerverwarming. Enige bijverwarming in de winter is aangewezen. Een toestel voor bijverwarming is aanwezig in het appartement of je brengt zelf iets mee. De keuken is klein, maar oké. Het kookvuur - bestaande uit 2 pitten - is een beperking voor het bereiden van 'uitgebreide' maaltijden, maar ca va. De slaapkamer met openschuivende wanden is handig. De ruimte kan dus opengezet of afgesloten worden. De tv is klein, maar is voor ons geen belangrijk punt. Wij vinden dit een appartement dat geschikt is voor 2 personen, maar slapen met 4 personen is mogelijk. Wij kwamen hier reeds voor de tweede keer en zouden zeker nog terugkeren. We zouden dit appartement dus zeker durven aanraden aan anderen. Fijne communicatie met de eigenaar en de mensen van Snow Clef Services die de zaken ter plaatse regelen.
Joost D, 09/01/2023
5/5
Prima appartement

Appartement in een appartementencomplex Valmeinier 5 tot 9 personen
Vakantiewoning Valmeinier - Savoie - Rhône-Alpes
Peter D, 08/01/2023
4/5
Compleet ingericht. Wel losse douche kop
Geert V, 22/08/2022
5/5
Ruim appartement in een chalet, waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Men kan gebruik maken van de mooie tuin. Ook heel rustig gelegen. Schitterende omgeving en de eigenaars waren heel discreet, maar bijzonder vriendelijk en hulpvaardig en ze hebben enkele goede tips gegeven om de omgeving te verkennen. Voor ons was het de perfecte plaats voor het verlof in de Pyreneeën! .......en dat allemaal aan een heel billijke prijs.

Appartement in een chalet Saint Lary Soulan 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Saint Lary Soulan - Hautes-Pyrénées - Midi-Pyrénées
Wim V, 09/08/2022
5/5
Mooi ingericht huisje, met prachtig uitzicht! Een echte aanrader.

Appartement in een chalet Les Carroz d'Araches 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Les Carroz d'Araches - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Patrick M, 15/03/2022
5/5
We waren met 3. Voor ons was alles in orde en proper.

Appartement in een appartementencomplex Alpe d'Huez 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Alpe d'Huez - Isère - Rhône-Alpes
2 / 497
9940 op- of aanmerking - Pagina 2/497