Menu
vanaf 714 € /wk.
Internetaansluiting
Omschrijving
Huisbeschrijving : Vlakbij het gezellige Brabantse dorp Alphen ligt deze prachtige rietgedekte villa op een klein domein met vier andere villa's. De villa kenmerkt zich door luxe en comfort. De heerlijke bedden zijn opgemaakt bij aankomst. De badkamer beschikt over inloopdouche en ligbad, en de grote open living heeft veel ligt en goed uitgeruste keuken. Geniet van wandelen of fietsen in de landelijke omgeving, bezoek Baarle Nassau, Antwerpen of Breda. Ook Safaripark Beekse Bergen en de Efteling zijn dichtbij

Je verblijft in het buitengebied bij het Brabantse dorp Alphen. In Alphen vind je een goede supermarkt en enkele horeca gelegenheden en een fietsverhuur. Rustzoeker kunnen hier genieten in de Chaamse en de Alphense bossen. Deze bossen zijn eeuwenoud. Drassige graslanden, beekjes en heidevelden met vennetjes kenmerken het gebied. Landbouwgebieden worden in deze regio weer in oude staat teruggebracht. Hierdoor ontstaan opnieuw vennen en moerasgebieden met open plekken, die voor de prachtige uitzichten zorgen. Wil je wandelen of fietsen kom je hier zeker aan je trekken. Vele routes zijn goed aangegeven.

Bij warm weer kun je gaan zwemmen bij recreatieplas 't Zand. Attractie en Safaripark de Beekse Bergen en recreatiepark de Efteling zijn goed voor een leuke dag uit.

Op een kleine 6 km ligt het grens dorp Baarle Nassau. Deze bijzondere enclave ligt in Nederland maar kent maar liefst 30 belgische enclaves. Super uniek. Dit zie je ook terug in de lokale winkels of op de menu kaart. Doordat dit bijzondere dorp veel toeristen trekt heb je in die omgeving vele mooie wandel en fietsroutes en een grote keuze aan horeca zaken, zeker de moeite waard om een keertje te ontdekken.

Breda is een prachtige stad, waar je goed kan shoppen maar ook een mooie tocht kan maken met een bootje op de singel. Ook hier ontarmt de Brabantse gastvrijheid je met een ruime keuze aan horeca gelegenheden. Ook zijn er regelmatig leuke activiteiten in de stad. De andere stad in de directe nabijheid is Antwerpen. De grote markt is zeer fotogeniek. Het Rubenshuis of diverse mooie musea maken een bezoek ook bij slecht weer de moeite waard.

Rustzoeker kunnen hier genieten in de Chaamse en de alphense bossen. Deze bossen zijn eeuwenoud. Drassige graslanden, beekjes en heidevelden met vennetjes kenmerken het gebied. Landbouwgebieden worden in deze regio weer in oude staat teruggebracht. Hierdoor ontstaan opnieuw vennen en moerasgebieden met open plekken, die voor de prachtige uitzichten zorgen. Wil je wandelen of fietsen kom je hier zeker aan je trekken. Vele routes zijn goed aangegeven.

Kom je met eigen paard, dan kan je deze stallen bij eigenaressen, naast de vakantiewoningen ligt een paardenhotel, tarieven en beschikbaarheid op aanvraag

Opmerkingen : Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20:00 uur.
Het opladen van een elektrische auto bij de accommodatie is niet mogelijk en niet toegestaan. Mocht je desondanks toch illegaal je auto opladen, dan kan de huiseigenaar/beheerder je verantwoordelijk houden voor alle mogelijke schade én een behoorlijke vergoeding in rekening brengen.
Dit vakantiehuis is uitgerust met (beveiligings)camera's voor de openbare buitenruimtes..
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden.
Deze accommodatie is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen voor/namens bedrijven kunnen worden geweigerd zonder recht op terugbetaling.

Indeling : Begane grond: (hal, open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, elektrisch), afzuigkap, koffiezetapparaat(espresso, filtermaling), combimagnetron, afwasmachine, koelkast, Blender), woon/eetkamer(1-pers. slaapbank, TV(flatscreen, smart TV, Nederlandse zender(s), Duitse zender(s), internationale zender(s)), zithoek), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(ligbad, douche, 2x wastafel, wc), berging(stofzuiger, strijkplank, strijkijzer))

Op de 1e etage: (vide - slaapkamer(2x 1-pers. bed), toilet(wasbak, wc))

Bijgebouw: (vriezer, wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling))

terras, tuin, tuinmeubilair, parking(1 parkeerplaats), ligstoelen, kinderbed (excl. beddengoed)

Afstanden :
Levensmiddelen: PLUS Van Eekelen Alphen, 2 km
Levensmiddelen: Jumbo Supermarket, 4,7 km
Levensmiddelen: AH Kerkstraat, 5 km
Levensmiddelen: ALDI, 5 km
Restaurants: Restaurant AAP, 370 meter
Restaurants: Alphenaer, 820 meter
Restaurants: Eetcafé Cafetaria de Statie, 1,3 km
Restaurants: Carpaccio Express, 1,7 km
Treinstation: Lijnwinkel De Lijn Turnhout, 10,7 km
Treinstation: Tilburg Reeshof, 16 km
Treinstation: Tilburg Universiteit, 17,9 km
Treinstation: Tilburg, 25,6 km

Kerncijfers
  • Type : Huis
  • 2/4 personen
  • 2 slaapkamers
  • Woonoppervlak : 70 m²
Voorzieningen en services
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Koffiezetapparaat
  • Broodrooster
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Waterketel

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()