Menu
vanaf 546 € /wk.
Zwembad Internetaansluiting Airconditioning
Omschrijving
Vakantiewoning met zwembad en parkeerplaats



Ihr Urlaubsobjekt
de De vakantiewoning ligt in een vakantiepark en is omgeven door een grondstuk met tuin. de Het park heeft ontvangsthal, internet (WLAN), parasol en ligstoel. voor gemeenschappelijk gebruik Zwembad. Buitenzwembad 78 m² solarium en verhuur van fietsen. verdere uitrusting: Wasservice - optioneel tegen betaling ter plaatse
Kredietkaarten: Visa, mastercard.


Ihre Ferienwohnung
Uw vakantiewoning beslaat 1 verdieping, 1 kamers, is 30 m² groot en is geschikt voor maximaal 2 personen. Een airconditioning zorgt op hete dagen voor een aangename temperatuur. Roken is binnen niet toegestaan. De indeling van de kamers is als volgt: woon/slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, TV en Kinderbedje mogelijk vanwege overbevolking: Ja, toegang tot terras of balkon. Kooknis met koelkast, magnetron en elektrische waterkoker. badkamer met douche, WC en haardroger.
Bovendien heeft uw vakantiewoning met WLAN- internettoegang, ledikantje, kinderstoel en strijkijzer.


Haustier
toegestaan, EUR 30.00/dier en oponthoud.


Lage
paleis. De vakantiewoning ligt in een appartementenhuis en is modern ingericht. Het grondstuk is in een vakantiepark. De faciliteit is gelegen in Palau, in het noorden van Sardinië. Het complex wordt omgeven door tuinen met mediterraan maquis en ligt op slechts 150 meter van de zee. Het complex heeft een strategische ligging: 500 m van het centrum van Palau en al zijn voorzieningen, 30 minuten met de auto van de Costa Smeralda en 5 minuten van de haven van Palau waar alle veerboten naar de Maddalena-archipel vertrekken. Het resort is perfect voor degenen die een onafhankelijke vakantie willen doorbrengen in een appartement in het noorden van Sardinië en gemakkelijk de verschillende stranden rond Palau willen verkennen. De toegangsweg naar het terrein gaat via een zijstraat. Bij het huis is U 1 parkeerplaats voor een auto op het perceel beschikbaar. De dichtsbijzijnde winkels zijn op 1100 m afstand, restaurant 2,1 km en centrum 500 m. vliegveld in Olbia 32 km.


Im Sommer
Zwemmogelijkheid in Palau 250 m, strand in Palau, 250 m van uw verblijf vandaan. Naar de aanlegplaats voor boten in Olbia is het 30 km.


Mietbedingungen und Preise

Im Preis bereits enthalten
Airconditioning, Parkeerplaats, Elektriciteit, Water, Eindschoonmaak, Beddegoed, Zwembad, Ligstoelen, WLAN Internettoegang, Parasol.
Nebenkosten - Zuschläge (zahlbar bei Buchung)/ Toeristenbelasting. Kosten vor Ort:/ Obligatorisch: Eindschoonmaak keuken zelf doen. Eindschoonmaak keuken (wanneer de huurder dit niet zelf doet) 50 € per accommodatie per verblijf. Auf Wunsch: Handdoeken 10 € per persoon per verblijf. Babybedje – bij de boeking bestellen aub. 5 € per bed onder 2 jaar per dag. Tegen betaling: Fiets, Kinderstoel, Wasmachine. Kaution: EUR 200,-/object.
Kerncijfers
  • Type : Appartement
  • 2 personen
  • Woonoppervlak : 30 m²
Indeling van de woning
De kenmerken van het zwembad
  • Onbeschikbare karakteristieken Te bekijken met de eigenaar
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Huisdieren toegestaan (met toestemming vooraf van de eigenaar)
  • Niet-rokers
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Koelkast
  • Waterketel
  • Strijkijzer
  • Haardroger
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats
Overig
  • Airconditioning
  • Kinderbed(den)

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()