Menu
vanaf 350 € /wk.
Internetaansluiting
Omschrijving
## Space

Dit gezellige en typisch Portugese huis heeft een geweldig uitzicht over de bergen van Monchique, gelegen in een vriendelijke, lokale omgeving. Het is niet luxe maar rustig, schoon en heeft alles wat u nodig heeft met veel charme. Het beschikt over twee slaapkamers, een badkamer met een ruime douche, een goed uitgeruste keuken en een loft waar u kunt genieten van uw diners.

Slaapkamer 1: tweepersoonsbed 140x200
Slaapkamer 2: twee eenpersoonsbedden



★ Check-in vanaf 17:00

## Access

Voor een optimale ruimte heeft u toegang tot het hele huis, inclusief de prachtige patio met een prachtig uitzicht over de stad Aljezur.

★ 2 slaapkamers en een badkamer
★ Patio wens prachtig uitzicht
★ Osmose waterfilter machine
★ Televisie
★ Wasmachine
★ Waterfilter, geen verpakt drinkwater nodig

➤ Houdt u er rekening mee dat deze accommodatie niet erg geschikt is voor gasten die slecht ter been zijn of jonge kinderen, aangezien het op een heuvel ligt.

## Interaction

Uw lokale gastheer zal bereikbaar zijn via Whatsapp en zal u voorzien van alle informatie die u nodig heeft om de exacte locatie van het huis te vinden, voor uw sleutelafhaling en verblijf. Ook beschikbaar voor vragen tijdens uw verblijf.

Ook goed om te weten dat u geweldige buren zult hebben die er zijn om u te helpen of te adviseren met wat dan ook, geniet ook van het lokale leven en ontmoet de oude lokale dames die voorbij komen tijdens hun dagelijkse wandeling.

## Neighborhood

Gelegen in de heuvels van de rijke geschiedenis en authentieke Portugese cultuur deze plek is echt een verborgen schat. Gasten zullen verliefd worden op de rustieke dorpssfeer, evenals de snelle toegang tot enkele van de mooiste stranden in de wereld. Casa Aljezur brengt het beste van twee werelden - zodat reizigers kunnen genieten van activiteiten in de stad, musea, wandelingen, surfen, sociale bijeenkomsten, enz. en zich terug kunnen trekken op een comfortabele, schattige plek om uit te rusten.

Casa Aljezur's gasten lopen naar de gemeentelijke markt (5 minuten wandelen bergafwaarts) voor de beste lokale verse vis en producten, of gewoon om van de sfeer te genieten. Op hun weg door de smalle oude straatjes komen ze langs het gemeentemuseum, de oorspronkelijke dorpskerk, en steken ze de weg over die naar het oude moorse kasteel leidt.

In de tegenovergestelde richting leidt de straat naar de weg die langs de kreek naar het strand van Amoreira leidt, een van de mooiste stranden van de streek, met een riviertje dat helemaal tot aan de oceaan loopt, een zandstrand met duinen en een rotsachtig strandgedeelte met natuurlijke poelen boordevol oceaanleven.

Het gebied is erg populair geworden bij wandelaars, dankzij de Vicentina-route en het beroemde visserspad, dat u gemakkelijk kunt volgen vanuit Aljezur.

## Transit

Je zit op 5 min. lopen van het centrum met cafe's, restaurants, supermarkten, banken en toeristenbureau en bushalte vanwaar elke dag 2x een bus naar Lisboa gaat (slechts 17 euro) en frequentere bussen naar Lagos etc.

Om de omgeving te verkennen kunt u ofwel een van de paden bewandelen, een mountainbike gebruiken om rond te komen of met de auto rondrijden om nog meer te zien.

## Notes

➤ Check-in tijd: 17.00 uur (strikt in het hoogseizoen)
➤ Check-out tijd: voor 11 uur
➤ Fietsen beschikbaar op aanvraag

ℹ SEF VEREISTEN. Alle huiseigenaren in Portugal zijn wettelijk verplicht om informatie over toeristen en gasten door te geven aan de Serviço de Estrangeiros e Fronteiras (kortweg SEF genoemd). Om aan de wettelijke vereisten te voldoen, sturen wij u vanaf een week voor aankomst een link naar ons SEF-formulier, dat u voor uw aankomst moet invullen en naar ons terugsturen. Het is een verplichte vereiste.
Kerncijfers
  • Type : Huis
  • 2/4 personen
  • 2 slaapkamers
  • Woonoppervlak : 80 m²
Officiële classificatie
Registratienummer afgegeven door de overheid : 67663/AL
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Niet-rokers
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Oven
  • Koffiezetapparaat
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Strijkijzer
  • Haardroger
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats
Overig
  • Openhaard
Extra voorzieningen
  • Handdoeken inbegrepen

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()