Menu
vanaf 420 € /wk.
Internetaansluiting Airconditioning
Omschrijving
## Space

Met een verblijf in dit appartement bent u direct bij Vale Centeanes Beach. Gasten kunnen tegen een toeslag gebruikmaken van een pendeldienst van en naar de luchthaven, en er is gratis eigen parkeergelegenheid op het terrein.

De accommodatie bestaat uit een mooie woonkamer met grote ramen, 2 badkamers, een keuken met alle benodigdheden. En een heerlijk terras, op nog geen minuut afstand van de oceaan!

## Access

Dit appartement is helemaal van u tijdens uw verblijf!

★ TV met kabel
★ Volledig ingerichte keuken
★ Terras met zeezicht
★ Wifi en televisie
★ Linnengoed en handdoeken zijn aanwezig

➤ Wij verwelkomen normaal gesproken families met kinderen of respectvolle volwassenen omdat het appartement is gelegen in een rustig complex met veel vaste huurders.
➤ Feestjes en andere ongeregeldheden worden niet geaccepteerd.
Neem ajb contact met ons op voordat je boekt als je niet zeker weet of jouw groep binnen dit gastprofiel past zodat we kunnen bevestigen of deze accommodatie geschikt is voor jullie reisplannen.

## Interaction

Deze woning is in handen van Rental Valley, een property management team dat hard werkt om uw verblijf soepel en comfortabel te laten verlopen! Wij zijn beschikbaar mocht u vragen of verzoeken hebben tijdens uw verblijf.

Vanaf een week voor aankomst sturen wij u onze verhuurgids. Hierin staat alle nuttige informatie om u te helpen veilig aan te komen en nog veel meer. Lees het zorgvuldig door voor uw aankomst en laat het ons weten als u iets nodig heeft of vragen heeft.

## Neighborhood

Wat een locatie! Net om de hoek van praia de Carvoeiro. Met heerlijke restaurants allemaal op loopafstand. Val in slaap luisteren naar de golven en wakker worden met het geroezemoes van het traditionele dorpsleven.

Carvoeiro is een geweldige plek om de Algarve te ontdekken, zo centraal gelegen aan de kustlijn. Als u van golf, surfen, windsurfen, tennis en watersport houdt, is dit allemaal in de buurt te vinden, waardoor de plaats het hele jaar door erg populair is. En niet te vergeten het prachtige gebied van Serra de Monchique ongeveer 20 km naar het noorden, waar u een onvergetelijke mountainbike-ervaring kunt opdoen.
Er zijn duizenden ongelofelijke stranden waarvan sommige nog vrijwel onontdekt zijn en alleen per boot bereikbaar. Als u van verse vis en zeevruchten houdt, zit u hier helemaal goed met een oneindig aantal geweldige restaurants langs de hele kust.

## Transit

U bereikt Carvoeiro in ongeveer een uur met de auto vanaf de luchthaven van Faro en op de parkeerplaats van de luchthaven kunt u een auto huren. Met de trein duurt het ongeveer 2 tot 3 uur.

Hoewel het openbaar vervoer beschikbaar is en u zeker zal rondbrengen, is het beperkt. Als u van plan bent de hele Algarve te verkennen, is een (huur)auto aan te bevelen. Binnen Carvoeiro heb je geen speciaal vervoer nodig. U kunt gemakkelijk door het dorp lopen.

Er is parkeergelegenheid beschikbaar op de parkeerplaats van het appartement. Om toegang te krijgen dienen wij uw gegevens minimaal 48 uur voor aankomst te registreren. Gelieve ons tijdig te verwittigen indien u hiervan gebruik wenst te maken. Max 1 auto.

## Notes

➤ Check-in tijd: 16 - 22 uur. Later inchecken is mogelijk maar op eigen risico omdat onze supportlijn dan mogelijk niet meer beschikbaar is.
➤ Check-out tijd: voor 10 uur.

SEF VEREISTEN. Alle huiseigenaren in Portugal zijn wettelijk verplicht de gegevens van toeristen en gasten door te geven aan de Serviço de Estrangeiros e Fronteiras (kortweg SEF). Om aan de wettelijke vereisten te voldoen, sturen wij u vanaf een week voor aankomst een link naar ons SEF-formulier dat u voor uw aankomst moet invullen en terugsturen. Het is een verplichte eis.
Kerncijfers
  • Type : Appartement
  • 2/4 personen
  • 2 slaapkamers
  • Woonoppervlak : 68 m²
Officiële classificatie
Registratienummer afgegeven door de overheid : 130355/AL
Voorzieningen en services
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Oven
  • Koffiezetapparaat
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Haardroger
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats
Overig
  • Airconditioning
Extra voorzieningen
  • Handdoeken inbegrepen

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Plaatsbepaling van de vakantiewoning
  • Uitzicht op zee
De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()