Menu
vanaf 637 € /wk.
Zwembad Internetaansluiting Airconditioning
Omschrijving
Mooie flat, airconditioning, gemeenschappelijk zwembad, wifi internet, barbecue, prachtig uitzicht, gemeenschappelijke tuin, lift, parkeerplaats. Op slechts 80 meter van het strand en 10 minuten van de jachthaven. Dicht bij alle voorzieningen, maar in een rustige woonstraat. Houd er rekening mee dat de persoon die de boeking maakt ten minste 25 jaar oud moet zijn.High-speed internet in de hele flat.Evenementen/feesten zijn niet toegestaan in dit appartementHuisdieren zijn niet toegestaan.

Prachtig modern appartement op slechts 80 meter van het strand! De flat heeft 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer, keuken, airconditioning, wifi internet, barbecue en mooi terras met een prachtig uitzicht.

Er zijn 2 slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en de andere met 2 eenpersoonsbedden.

Er is een gemeenschappelijk zwembad, gemeenschappelijke tuinen, lift en een eigen parkeerplaats. Het appartement ligt dicht bij bars, restaurants, winkels en de jachthaven, maar in een rustige straat.

Het appartement bevindt zich in Benalmadena Costa, die ten westen van Málaga en is 20 minuten per auto of bus vanaf het vliegveld. Het is 2 minuten lopen naar het strand en 10 minuten lopen naar de beroemde Marina, die veel internationale restaurants heeft. U hoeft niet te huren van een auto in dit appartement.

Babybedjes en -stoeltjes kunnen gratis ter beschikking worden gesteld.

Vraag ernaar wanneer je reserveert. Als je je accommodatie op maandbasis hebt gehuurd, vergeet dan niet dat de maandelijkse huur inclusief elektriciteit is tot een bepaald maximum. Als je de afgesproken limiet overschrijdt, wordt de extra elektriciteit in rekening gebracht. Vraag naar de details.

Genieten van fantastisch weer, een geweldige omgeving en mooie restaurants, bars en cafés. Benalmadena is goed gepositioneerd om te Granada, Sevilla, Cordoba en Ronda binnen een paar uur rijden bereiken. De stad Malaga is mooi met de historische oude stad en zeer glamoureuze Calle Larios met trendy winkels en boetieks, ook het Picasso Museum. Het schilderachtige berg dorp van Mijas met zijn beroemde ezel taxi's ligt op slechts 15 minuten rijden. U kunt ook gemakkelijk een bezoek brengen aan de elegante buitenwijken van Puerto Banus en Marbella en reizen verder naar Gibraltar. Benalmadena Costa heeft honderden café's, bars en restaurants. Er zijn vele internationale restaurants op de jachthaven. Er is een brede selectie van winkels en Tivoli World, de children's theme park is gelegen in Arroyo. Fuengirola Zoo is vlakbij en het mariene wildpark. Het gebied is beroemd om haar honderden stranden, van rustige, verborgen inhammen aan uitgestrekte zand met trendy Strandclubs, bevolkt door beroemdheden en mooie mensen van over de hele wereld. Een van de meest populaire hobby over de Costa is golf-er zijn meer dan 50 golfbanen in de omgeving, met prachtige berg en klif locaties, biedt een spectaculair uitzicht over het gebied gevarieerde landschappen, en down to the sea. Minder bekende, maar zeker een bezoek waard, zijn de vele prachtige nationale parken rond Malaga provincie, vaak gewoon een korte, gemakkelijk station binnenland gelegen. U kunt gaan wandelen, speleologie, wilde zwemmen, vier-wiel-rijden, Paardrijden en gravin andere avontuurlijke activiteiten. Voor een minder vermoeiende dag uit zijn de dorpen van de regio Axarquia enkele van de meest pittoreske in heel Spanje.

VFT/MA/22815

Buitenbereik: Balkon; Barbecue; Daarvan parkeerplaats in garage; Privéparkeerplaatsen in totaal: 1; Terras; Tuin;

Huisinformatie: Badkamer: 1; Bouwjaar: 2000; Eenpersoonsbed (0,90 m breed); Lift; Meter boven de zeespiegel: 10 m; Perceeloppervlakte: 55 qm; Renovatiejaar: 2014; Slaapkameer; Totaal aantal verdiepingen in het gebouw: 4; Verdieping: 3;

Woonbereik: Antenne/DVB-T-tv; CD-speler; DVD-speler; muziekinstallatie; Queensize bed (1,40 m breed); Radio; Strijkijzer; TV;

Badkamer/Toilet: Douche; Toilet;

Keuken: Broodrooster; Diepvriesvak; Koelkast; Koffiezetapparaat; Kookplaat; Magnetron; Oven; Vaatwasser; Waterkoker;

Overige: Airconditioning; Geen jeugdgroepen; Gemeenschappelijk zwembad; Kinderstoel; Uitzicht op de zee/het meer; Verwarming; Wasmachine; Wifi;

Afstanden (hemelsbreedte): Bars / Clubs / Uitgaan: 40 m; Bowlingbaan: 10,00 km; Café/Restaurant: 40 m; Dichtstbijzijnde halte openbaar vervoer: 30 m; Fietsverhuur: 3,00 km; Golfbaan: 3,00 km; Jetski verhuur: 80 m; Kabelbaan: 2,00 km; Kanoverhuur: 80 m; Levensmiddelenzaak: 40 m; Midgetgolfbaan: 5,00 km; Mogelijkheid tot paardrijden: 1,00 km; Paragliding: 80 m; Plaats: 40 m; Station: 0,90 km; Strand: 80 m; Surfverhuur: 80 m; Tafelvoetbal: 50 m; Tennisbaan: 0,10 km; Vakantiecomplex: 1 m; Veerboothaven: 8,00 km; Visstek: 0,10 km; Vliegveld: 15,00 km; Water (zee, meer enz.): 80 m; Watersport: 80 m; Zandstrand: 80 m; Zee: 80 m; Zwembad: 30 m;
Neen jeugdgroepen.
Kerncijfers
  • Type : Appartement
  • 2/4 personen
  • 2 slaapkamers
  • Woonoppervlak : 55 m²
Officiële classificatie
Registratienummer afgegeven door de overheid : VFT/MA/22815
Indeling van de woning
De kenmerken van het zwembad
  • Onbeschikbare karakteristieken Te bekijken met de eigenaar
Voorzieningen en services
Multimedia
  • Televisie
  • DVDspeler
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Koffiezetapparaat
  • Broodrooster
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Diepvriezer
  • Waterketel
Buiten
  • garage
  • Barbecue
Overig
  • Airconditioning

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()