Menu
vanaf 1.057 € /wk.
Zwembad Internetaansluiting Airconditioning
Omschrijving
APPARTEMENT HELENA VAKANTIEHUIS IN ALTEA
In hartje Altea, op 50 meter van het strand, bevindt zich dit volledig gerenoveerde luxe appartement met compleet nieuw interieur en zeezicht ! De moderne aankleding en inrichting zorgt voor een fijne en relaxte sfeer, hier kun je heerlijk tot rust komen. Het appartementencomplex grenst aan de gezellige boulevard van Altea met diverse restaurants, bars en winkels, een unieke locatie. Alles is op loopafstand, laat de auto maar staan ! Bij het appartement is een gezamenlijk zwembad aanwezig, maar een frisse duik in de Middellandse Zee is natuurlijk ook heel fijn. De auto parkeer je in de ondergrondse garage.

INDELING APPARTEMENT HELENA
Appartement Helena is gelegen op de 1e verdieping van een complex met in totaal 5 verdiepingen dat bereikbaar is via een trap of lift. De ruime woonkamer is voorzien van een zithoek, eethoek, satelliet tv (NL zenders), WiFi en muziekinstallatie met bluetooth aansluiting. De keuken is compleet ingericht met een eetbar en voorzien van o.a. een koel-/vries combinatie, vaatwasser, oven, magnetron, inductie kookplaat, broodrooster, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker en citruspers. Vanuit de keuken heb je toegang tot het washok, hier bevind zich de wasmachine, droger, strijkplank, strijkbout en droogrek. Slaapkamer 1: tweepersoonsbed (180x200) badkamer en-suite met douche en toilet. Slaapkamer 2: tweepersoonsbed (180x200) Slaapkamer 3 en 4: beiden met 2 éénpersoonsbedden (90 x 200). Er is een tweede badkamer voorzien van douche en toilet. Alle slaapkamers hebben rolluiken voor de ramen. In het hele appartement is airconditioning aanwezig.

BUITEN BIJ APPARTEMENT HELENA
Vanuit het woongedeelte loop je via de schuifpui het ruime terras (op het oosten) op. Er staat een eettafel met 4 stoelen en er is een loungehoek aanwezig. Er is ook een gemeenschappelijk buitenzwembad aanwezig.. Vanuit het zwembad loop je zo naar het strand Platja de l'Espigo.

AFSTANDEN
Dit appartement ligt in het mooie centrum van Altea, een unieke locatie. Je vind alles op heel korte loopafstand.
Strand Platja de l'Espigo 50 meter, zandstrand Playa del Albir 4,5 km, winkels 50 meter, supermarkt 500 meter, restaurants/bars 50 meter, luchthaven Alicante 71 km, luchthaven Valencia 138 km

PRAKTISCHE INFORMATIE
Bijzonderheden
- In de periode van juli t/m augustus hanteren wij een minimaal verblijf van 7 nachten met een vaste aankomst- en vertrekdag op zondag.
- In de overige maanden hanteren we een minimaal verblijf van 4 nachten en is aankomst en vertrek toegestaan op iedere dag van de week.
Vraag ons naar de mogelijkheden.


Inclusief
– WiFi
– Elektriciteit: 125 kWh per week (meerverbruik ter plaatse te voldoen: € 0,40 per kWh via een meter)

Exclusief
- Gas: € 5,- per dag in de wintermaanden van 1 november tot 31 maart. Vooraf te betalen bij reservering

Verplicht ter plaatse contant te voldoen
- Eindschoonmaak: € 150,-
- Bedlinnen: € 10,- per persoon
- Keuken- en badlinnen: € 10,- per persoon

Optioneel
– Babybedje inclusief bedlinnen € 50,- per verblijf
– Kinderstoel € 15,- per verblijf
– Strandlaken € 7,50 per stuk
– Tussentijdse schoonmaak € 90,-
– Tussentijds nieuw bad- en bedlinnen € 20,- p.p.

Overig
– Aankomst vanaf 16.00 uur. Vertrek voor 10.00 uur.
– Toeslag bij aankomst na 21.00 uur € 40,-

Waarborgsom
Op je verblijf is een waarborgsom van toepassing van €350,-. De waarborgsom dient ruim voor aanvang van je verblijf te zijn voldaan. Je ontvangt eenmalig een e-mail met een link om de waarborgsom via een creditcardreservering in orde te maken. Er volgt geen herinnering.
Om de afwikkeling van de borg in goede banen te leiden maken wij gebruik van Swikly, een veilig online systeem dat gespecialiseerd is in het verwerken van waarborgen via creditcard. Je voldoet de borg in een beveiligde omgeving zonder dat het invloed heeft op je creditcardlimiet. Hierdoor kan je de borgsom ruim voor aankomst al in orde maken. Afschrijving geschiedt alleen in geval van aantoonbare schade aan het verblijf.

WINTERVERHUUR
Appartement Helena is geschikt voor verblijf in de winter. Het appartement wordt verwarmd middels centrale verwarming (gas), de kosten hiervoor zijn € 35,- per week, deze dient u vooraf te voldoen bij de reservering. Winterverhuur geldt van 1 november t/m 31 maart. In de periode van november t/m maart is de huursom € 2100,- per 4 weken. Winterverhuur is maximaal 8 weken mogelijk, waarbij een tussentijdse schoonmaak en verwisselen van bedlinnen en handdoeken verplicht is. De wintertarieven zijn exclusief tussentijdse schoonmaak, eindschoonmaak, bedlinnen en handdoeken, kosten voor de verwarming, reserveringskosten, calamiteitenfonds en SGR garantie. Voor de meeste recente tarieven en beschikbaarheid, neem gerust contact met ons op.
Kerncijfers
  • Type : Appartement
  • 2/8 personen
  • 4 slaapkamers
  • Woonoppervlak : 135 m²
Officiële classificatie
Registratienummer afgegeven door de overheid : VT505306-A
Indeling van de woning
De kenmerken van het zwembad
  • Onbeschikbare karakteristieken Te bekijken met de eigenaar
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Niet-rokers
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Koffiezetapparaat
  • Broodrooster
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Diepvriezer
  • Waterketel
  • Droger
  • Strijkijzer
  • Haardroger
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats
  • garage
Overig
  • Airconditioning
  • Kinderbed(den)
Extra voorzieningen
  • Handdoeken inbegrepen

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()