Menu
vanaf 602 € /wk.
Omschrijving
Vakantiewoning met balkon of terras en uitzicht op het meer



Ihr Urlaubsobjekt
De vakantiewoning ligt op een gesloten terrein met tuin met bloemen, struiken en bomen. Het terrein is met een hek omsloten. Het appartement kan zich op de 1e verdieping of op de begane grond bevinden. De verhuurder woont slechts gedeeltelijk in een apart gebouw op het terrein. U kunt buiten relaxen op het terras of de ligweide met parasol, ligstoel en tuinmeubeklen. Voor terrasappartementen zijn er ligstoelen in de tuin, voor balkonappartementen zijn er tuinstoelen


Ihre Ferienwohnung
Uw vakantiewoning beslaat 1 verdieping, 2 kamers (daarvan 1 slaapkamer), is 40 m² groot en is geschikt voor maximaal 4 personen. Roken is binnen niet toegestaan. De ingang is op de 21.verdieping en leidt direct in de vestibule. De indeling van de kamers is als volgt: woonkamer als doorgangskamer en met 2 extra bedden, zithoek en TV. U heeft toegang tot het balkon met tuinmeubelen, 1 tafel en 4 stoelen. slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. Kooknis in de woonkamer met eethoek, gasfornuis (4 pitten), afzuigkap en koelkast. De eethoek heeft plaats voor 4 personen. U heeft toegang tot het balkon. badkamer met douche, 1 wastafel, WC, bidet en venster.
TV-resp. radiozender kunnen per kabel worden ontvangen.


Haustier
niet toegestaan.


Lage
Malcesine, wijk Val di Sogno. De vakantiewoning ligt in een appartementenhuis en is functioneel en in lokale stijl ingericht. Het grondstuk is in een woongebied aan de rand van de plaats. Deze plaats is populair vanwege het uitzicht op het meer en het ligt op een helling op een rustige en zonnige plek. De toegangsweg naar het terrein gaat via een geasfalteerde bergstraat. Bij het huis zijn parkeerplaatsen op het perceel beschikbaar. De toegangsweg vanaf de hoofdstraat is een beetje steil en smal, maar zonder problemen te doen De dichtsbijzijnde winkels zijn op 700 m afstand, restaurant 450 m en centrum 2,2 km.


Im Sommer
Zwemmogelijkheid in Malcesine 400 m, strand met kiezel en steentjes in Malcesine, 400 m van uw verblijf vandaan.


Mietbedingungen und Preise

Im Preis bereits enthalten
Parkeerplaats, Elektriciteit, Water.
Nebenkosten - Kosten vor Ort:/ Obligatorisch: Eindschoonmaak 60 € per accommodatie per verblijf. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief (inzoverre gevraagd). Auf Wunsch: Linnenpakket (handdoeken, beddegoed) 25 € per persoon per wissel. Kaution: EUR 100,-/object.
Kerncijfers
  • Type : Appartement
  • 2/4 personen
  • 1 slaapkamer
  • Woonoppervlak : 40 m²
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Niet-rokers
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Koelkast
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Toeristische streken
Bekende toeristische bezienswaardigheden
De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()