Menu
vanaf 735 € /wk.
Internetaansluiting Airconditioning
Omschrijving
Vakantie in de Algarve In ons vakantiehuis "Casa Margarida Azul", midden in het historische centrum van Silves, ervaart u het Portugese alledaagse leven van een eeuwenoude stad die oprijst met zijn kasteel aan de oevers van de Arade tussen heuvels en sinaasappelboomgaarden. Het herenhuis uit 1857 werd door ons gemoderniseerd in 2017/18, en creëerde een symbiose van traditionele materialen en een moderne manier van leven. De keuken, woonkamer en slaapkamer beschikken over een hypermodern airconditioningsysteem dat u kunt gebruiken om op koude dagen te verwarmen. Bijzonder mooi is het dakterras, dat boven de daken van de stad uitsteekt, onvergetelijk het licht van de zonsopkomsten en zonsondergangen en de typische "Algarve-geur" ​​van vijgen, sinaasappels en aardbeiboom - vermengd met het zout van de frisse Atlantische lucht. Vanaf hier, ver weg van toeristische bolwerken, kunt u de prachtige landschappen, steden en stranden van de Algarve verkennen (het dichtstbijzijnde strand kan in 12 minuten met de auto worden bereikt). Door het gebruik van biologische schoonmaak- en wasmiddelen voelen mensen met een allergie zich comfortabel in huis. Allergie stofzuiger beschikbaar. Huisdieren zijn niet toegestaan, niet roken in het huis, geen feestjes. Wasmachine, beddengoed en handdoe ken zijn aanwezig. Reisgids Algarve Baedeker in het huis (Duits). Gratis Wi-Fi, Smart TV. Parkeren voor de deur van het huis mogelijk. (openbare weg)

De gasten van ons huis zijn zonder uitzondering vriendelijke, ruimdenkende stellen uit hetzelfde huishouden die op zoek zijn naar ontspanning. Er zit minimaal één dag tussen de verhuur - meestal meerdere dagen. Naast een grondige reiniging wordt een door ons gespecificeerde desinfectiechecklist verwerkt en wordt de woning grondig geventileerd. Wij hechten veel belang aan netheid en uw tevredenheid en verheugen ons op uw bezoek. Veilig+Schoon!

ELEKTRICITEIT
Begrijp alsjeblieft dat we extra kosten moeten rekenen voor een uitzonderlijk hoog stroomverbruik.
(Boven 15 kWh per dag rekenen wij 0,40 EUR per kWh)

Ruim voor uw aankomst ontvangt u via e-mail verdere belangrijke informatie voor uw verblijf. Hiervoor hebben we verschillende weblinks opgezet. Als u vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn blij om van je te horen!

P.S. Ons huis is ingericht voor 2 personen.

P.P.S. Elk jaar in augustus is er een groot, spectaculair festival in het oude centrum van Silves, de "Feira Medieval de Silves". Met dit festival herinnert de stad aan zijn indrukwekkende geschiedenis in de regio. Onderzoek de datum van het evenement op internet. Gedurende deze tijd is de oude stad gesloten voor autoverkeer!

Het huis is gelegen in het midden van de historische oude stad Silves in een klein steegje. Er is hier zelden een auto. Vanaf het dakterras heb je een prachtig uitzicht over de stad. Trouwens: onze warme en behulpzame manager woont in de directe omgeving. Ze spreekt Engels.

79402/AL

Buitenbereik: Dakterras; Houtskoolbarbecue; Terras;

Huisinformatie: Badkamer: 1; Bouwjaar: 1900; Perceeloppervlakte: 66 qm; Renovatiejaar: 2018; Slaapkameer; Totaal aantal verdiepingen in het gebouw: 1; Tweepersoonsbed (1.80 m breed);

Woonbereik: Satelliet-tv; Slaapbank voor 1 persoon; Strijkijzer; TV;

Badkamer/Toilet: Douche; Föhn; Toilet;

Keuken: Broodrooster; Diepvriesvak; Keramische kookplaat; Koelkast; Kookplaat; Oven;

Overige: Airconditioning; Geen groepsboeking; Geen jeugdgroepen; Gezelschapsspellen voor volwassenen; Niet-rokenobject; Stofzuiger; Verwarming; Wasmachine; Wifi;

Afstanden (hemelsbreedte): Bars / Clubs / Uitgaan: 0,30 km; Café/Restaurant: 0,30 km; Golfbaan: 3,00 km; Haven: 12,00 km; Kanoverhuur: 0,60 km; Levensmiddelenzaak: 0,50 km; Plaats: 50 m; rIVIER. 4 KM; Speeltuin: 0,70 km; Strand: 12,00 km; Vliegveld: 60,00 km; Wandelpad: 1,00 km; Water (zee, meer enz.): 12,00 km; Zandstrand: 12,00 km; Zee: 12,00 km; Zwembad: 0,60 km;
Neen jeugdgroepen.
Kerncijfers
  • Type : Huis
  • 2 personen
  • 1 slaapkamer
  • Woonoppervlak : 66 m²
Officiële classificatie
Registratienummer afgegeven door de overheid : 79402/AL
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Niet-rokers
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Oven
  • Broodrooster
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Diepvriezer
  • Haardroger
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats
  • Barbecue
Overig
  • Airconditioning

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()