Menu
vanaf 371 € /wk.
Internetaansluiting Airconditioning
Omschrijving
## Space

Dit onlangs gerenoveerde appartement met 1 slaapkamer met uitzicht op zee ligt op niet meer dan 10 minuten lopen van het prachtige Dona Ana strand en ligt in de buurt van de stadsmuren van de historische stad Lagos.

Het appartement bestaat uit een slaapkamer met een kingsize bed en een aparte doucheruimte met een hoofddouche. In de zitkamer staat een slaapbank.

In de volledig uitgeruste keuken vindt u alles wat u nodig hebt om een lichte snack te bereiden of om 's avonds een volledige maaltijd te bereiden, waarbij u kunt proeven van de verse producten die u op veel van de lokale markten kunt kopen. Terwijl u eet of geniet van uw favoriete drankje, kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het Meia Praia strand en het prachtige Monchique gebergte.

## Access

Het appartement is helemaal van u tijdens uw verblijf.

★ Privacy en ruimte
★ Volledig ingerichte keuken
★ Balkon
★ Loopafstand naar Lagos centrum
★ Wifi en televisie
★ Linnen en handdoeken zijn aanwezig

LET OP: Deze accommodatie is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

## Interaction

Deze woning is in handen van Rental Valley, een property management team dat hard werkt om ervoor te zorgen dat uw verblijf soepel en comfortabel verloopt! Wij zijn beschikbaar als u vragen of verzoeken heeft tijdens uw verblijf.

Vanaf een week voor aankomst sturen wij u onze huurgids. Deze bevat alle nuttige informatie om u te helpen veilig aan te komen en nog veel meer. Lees het aandachtig door voor uw aankomst en laat het ons weten als u iets nodig heeft of vragen heeft.

## Neighborhood

Met twee kleine supermarkten en veel lokale restaurants en cafés in de buurt, hoeft u niet ver te lopen voor een ontspannen verblijf. Als u op zoek bent naar nachtleven, dan kunt u dat vinden binnen de stadsmuren.

Er zijn tal van wandelingen in de omgeving, waaronder de "Pelgrims wandeling" naar de Ponte da Piedade. U kunt een lokale bus nemen vanaf de nabijgelegen bushalte om meer van Lagos en de omliggende dorpen te verkennen. Portugal heeft een rijke geschiedenis, van kronkelende geplaveide straatjes tot grote ontdekkingsreizigers en betoverende kleine vissersdorpjes. Neem jezelf mee terug in de tijd en geniet van speciale momenten en maak speciale herinneringen. Voor een meer modern gevoel waarom niet ontspannen in een van de vele bars en restaurants terwijl de zon ondergaat over de jachthaven waar "oud en nieuw" elkaar ontmoeten.

Dichtbij Lagos is een verscheidenheid aan activiteiten en bezienswaardigheden voor alle leeftijden. Deze variëren van waterparken tot dierentuinen, tot historische monumenten en uitdagende wandel- en fietspaden. Er zijn drie golfbanen in de buurt van Lagos, waardoor het een ideale locatie is voor uw uitvalsbasis.

De westkust met zijn zeer ruige kustlijn is ook zeer populair om te surfen en sommigen zouden zeggen met enkele van de beste stranden in de Algarve.

## Transit

Lagos is met de auto in ongeveer een uur te bereiken vanaf het vliegveld van Faro en er is autoverhuur beschikbaar op de parkeerplaats van het vliegveld. Met de trein duurt het ongeveer 2,5 tot 3 uur.

Lagos heeft een treinstation (voor reizen richting Faro, Lissabon en Porto) en een busstation (voor bussen richting de westkant van de zuidkust), maar houd er rekening mee dat bussen en treinen maar een paar keer per dag gaan. U kunt zich gemakkelijk verplaatsen zonder auto en er zijn voldoende taxi's en Ubers beschikbaar, maar als u echt de omgeving van Lagos wilt verkennen, zal een (huur)auto uw leven een stuk gemakkelijker maken.

## Notes

➤ Check-in tijd: 16.00 - 21.00 uur.
➤ Check-out tijd: voor 10 uur

SEF VEREISTEN. Alle huiseigenaren in Portugal zijn wettelijk verplicht om informatie over toeristen en gasten door te geven aan de Serviço de Estrangeiros e Fronteiras (kortweg SEF genoemd). Om aan de wettelijke eisen te voldoen, sturen wij u vanaf een week voor aankomst een link naar ons SEF-formulier, dat u voor uw aankomst moet invullen en naar ons terugsturen. Het is een verplichte vereiste.
Kerncijfers
  • Type : Appartement
  • 2/4 personen
  • 1 slaapkamer
Officiële classificatie
Registratienummer afgegeven door de overheid : 106446/AL
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Niet-rokers
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Koffiezetapparaat
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Waterketel
  • Strijkijzer
  • Haardroger
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats
Overig
  • Airconditioning
Extra voorzieningen
  • Handdoeken inbegrepen

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()