Menu
vanaf 553 € /wk.
Zwembad Internetaansluiting
Omschrijving
## Space

De naam van dit charmante stadshuis, Vogelparadijs, is gelegen binnen de prachtige regio Vila do Bispo, vertelt u al waarom de eigenaar op slag verliefd werd toen ze het pand voor het eerst betrad: de overvloedige aanwezigheid van kleine vogels en het gevoel een klein paradijs te betreden wanneer u aankomt in de geschoren tuin van dit kleine condominiumpark. In 2018 is het huis gerenoveerd tot een hoge standaard, is licht en zeer gastvrij! Het omvat 2 balkons, een groot terras en het gebruik van gedeelde zwembaden op het terrein.

Het ligt dicht bij meerdere charmante stranden, zoals Praia da Figueira en Salema. Op de begane grond vindt u de woon/eetkamer met openslaande deuren naar een balkon, ideaal om 's ochtends uw eerste thee of koffie te drinken. Een buitentrap leidt u naar een ruim terras, dat ook toegankelijk is via de slaapkamers beneden. De buitenruimte is zeer privé, met voldoende ruimte om te zonnebaden en perfect om van uw vakantie te genieten. Er is een volledig uitgeruste keuken met een oven, magnetron, en elektrische inductiekookplaat. Het huis heeft marmeren vloeren die zorgen voor een koele en verfrissende temperatuur gedurende de meeste dagen in de zomer.

## Access

Deze woning is helemaal van u tijdens uw verblijf!

★ Privacy en ruimte
★ Volledig ingerichte keuken
★ 2 slaapkamers, 1 badkamer
★ Wifi en televisie
★ Linnengoed en handdoeken zijn aanwezig

➤ Wij verwelkomen normaal gesproken families met kinderen of respectvolle volwassenen omdat de accommodatie is gelegen in een rustige woonwijk en wij enorm veel respect hebben voor onze buren.
➤ Feestjes en andere ongeregeldheden worden niet geaccepteerd.
Neem ajb contact met ons op voordat je boekt als je niet zeker weet of jouw groep binnen dit gastprofiel past zodat we kunnen bevestigen of deze accommodatie geschikt is voor jullie reisplannen.

## Interaction

Dit huis is in de handen van Rental Valley, een property management team dat hard werkt om ervoor te zorgen dat uw verblijf soepel en comfortabel verloopt! Wij zijn beschikbaar als u vragen of verzoeken heeft tijdens uw verblijf.

Vanaf een week voor aankomst sturen wij u onze huurgids. Deze bevat alle nuttige informatie om u te helpen veilig aan te komen en nog veel meer. Lees het aandachtig door voor uw aankomst en laat het ons weten als u iets nodig heeft of vragen heeft.

## Neighborhood

Ons vakantiehuis staat in Figueira, een klein dorpje gelegen halverwege Lagos en Sagres, in een beschermd natuurgebied, de Costa Vicentina, dat zich uitstrekt van Burgau tot Odeceixe. Dit mooie dorp is erg populair bij surfers, gezinnen, natuurliefhebbers en golfliefhebbers. Het gebied biedt weinig bezochte stranden, sommige bijna verlaten en verborgen. Natuurliefhebbers kunnen de stranden verkennen tussen kliffen die begroeid zijn met vegetatie zoals wilde rozemarijn en een prachtig uitzicht bieden over deze ruige kustlijn. In het voorjaar sieren prachtige bloemen het gebied.

Er is een keur aan restaurants en bars waar u zowel lokale als internationale gerechten kunt proeven. In Figueira kunt u ontbijten en lunchen in Andorinha do Mar, een biologisch restaurant, lekker Portugees eten en prachtige desserts worden geserveerd in o Sapinho, en o Sabor da Alegria biedt een ruime keuze aan heerlijke pizza's en pasta's. In Figueira kunt u alles wat u nodig hebt voor uw ontbijt en dagelijkse maaltijd kopen in de kleine plaatselijke supermarkt. Meer plaatselijke supermarkten vindt u in Salema. Er is een grote Intermaché in Budens, op 4 minuten rijden met de auto en in ongeveer tien minuten vindt u een Lidl in Vila do Bispo.

Ook in Salema, een gezellig oceaandorp net over de heuvel, zijn meer restaurants te vinden. Wij raden u aan verse vis en zeevruchten te proberen! In Salema kunt u ook strandstoelen huren en u kunt zelfs een massage boeken op het strand.

Andere dorpen aan de oceaan, zoals Burgau en Praia da Luz, zijn vlakbij, en perfecte surfplekken zijn binnen handbereik omdat de eerste stranden van de bekende westkust op slechts 20 minuten rijden liggen. Of u nu wilt ontspannen, surfen of genieten van een prachtige wandeling in de natuur, Figueira is de ideale uitvalsbasis. Boek een boottocht om dolfijnen te kijken of om de beroemde grotten te bezoeken, ga vissen met ervaren vissers of ga de oceaan op om een kanotocht te maken, alles is mogelijk vanuit de jachthaven van Lagos, maar ook vanuit Salema. Begeleide fietstochten of fietsverhuur kunt u boeken bij Musette's, halverwege Figueira en Salema, gerund door aardige Belgische eigenaren. En als je thuiskomt na weer een indrukwekkende dag vind je een immense oase van rust in Paraíso dos Pássaros. Als je op een gegeven moment toch naar het stadsleven verlangt, ligt de stad Lagos op slechts 20 minuten afstand. En waarom niet een korte trip naar Lissabon plannen met de trein of Flixbus? Met de bus of de auto bent u in 3,5 uur in Lissabon. Zin om de sfeer van de Spaanse siësta te proeven? Binnen 5 uur bent u in het hart van Sevilla, genietend van tapas voor het diner.


## Transit

Figueira is met de auto in iets meer dan een uur te bereiken vanaf de luchthaven van Faro en er is autoverhuur beschikbaar op de parkeerplaats van de luchthaven. Met de trein duurt het ongeveer 4 tot 5 uur.
De beste manier om de kust van de Algarve te bereizen is per boot of auto. Als u de omgeving echt wilt verkennen, zal een (huur)auto uw leven een stuk gemakkelijker maken, want het openbaar vervoer is beperkt en tijdrovend, maar brengt u ook in de buurt. Buiten Lagos Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in overvloed in dit gebied.


## Notes

➤ Check-in tijd: 16 - 22 uur
Na 22.00 uur is mogelijk, maar op eigen risico - ons supportteam is na dat uur mogelijk niet meer beschikbaar.
➤ Check-out tijd: voor 10 uur

ℹ SEF VEREISTEN. Alle eigenaren van onroerend goed in Portugal zijn wettelijk verplicht om informatie over toeristen en gasten door te geven aan de Serviço de Estrangeiros e Fronteiras (kortweg SEF genoemd). Om aan de wettelijke eisen te voldoen, sturen wij u vanaf een week voor aankomst een link naar ons SEF-formulier, dat u voor uw aankomst moet invullen en naar ons terugsturen. Het is een verplichte vereiste.
Kerncijfers
  • Type : Huis
  • 2/4 personen
  • 2 slaapkamers
  • Woonoppervlak : 120 m²
Officiële classificatie
Registratienummer afgegeven door de overheid : 109080/AL
Indeling van de woning
De kenmerken van het zwembad
  • Onbeschikbare karakteristieken Te bekijken met de eigenaar
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Niet-rokers
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Koffiezetapparaat
  • Afwasmachine
  • Koelkast
  • Diepvriezer
  • Waterketel
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats
Overig
  • Openhaard
Extra voorzieningen
  • Handdoeken inbegrepen

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()