Menu
vanaf 469 € /wk.
Zwembad Internetaansluiting Airconditioning
Omschrijving
## Space

Dit stijlvolle, volledig uitgeruste appartement met twee slaapkamers ligt op slechts een paar minuten van het centrum van Tavira en is op korte loopafstand van het winkelcentrum Gran Plaza.

Dit moderne appartement met airconditioning is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft voor uw vakantie en meer. Het ligt op de begane grond en heeft een klein terras dat uitkomt op de keuken, ideaal om te ontbijten of een drankje te drinken voor het diner.

Dit mooie lichte appartement ligt op het zuiden waardoor u de volle ochtendzon heeft. Smaakvol gemeubileerd naar een hoge standaard met houten vloeren door het hele appartement. De woonkamer biedt u de perfecte plek om te ontspannen na een ontspannen dag van het verkennen van de lokale omgeving met zijn grote tv en en gratis wi-fi. Er is ook een eettafel waar u de lokale wijnen en verse producten kunt proeven en kunt genieten van het gezelschap van goede vrienden of familie.

Dit appartement bestaat uit twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en de andere, twee eenpersoonsbedden die kunnen worden samengevoegd tot een tweepersoonsbed.

Het appartement is gelegen op slechts een korte loopafstand van het winkelcentrum Gran Plaza, met een supermarkt, bioscoop, food court en tal van winkels. Een wandeling van 10-15 minuten en u bent in de oude stad van Tavira die vol geschiedenis is, gelegen aan de rivier, dit is een plaats die u keer op keer zult willen bezoeken. Met tal van restaurants met verse vis en lokale en internationale gerechten.

Het appartement is gelegen in een beveiligd condominium, met een gedeeld zwembad en tuinen.

## Access

Het appartement is helemaal van u tijdens uw verblijf!

★ A/C inbegrepen
★ Volledig ingerichte keuken
★ Gedeeld zwembad
★ Wasmachine
★ Wifi en televisie
★ Linnen en handdoeken zijn aanwezig

## Interaction

Dit huis is in de handen van Rental Valley, een property management team dat hard werkt om ervoor te zorgen dat uw verblijf soepel en comfortabel verloopt! Wij zijn beschikbaar als u vragen of verzoeken heeft tijdens uw verblijf.

Vanaf een week voor aankomst sturen wij u onze huurgids. Deze bevat alle nuttige informatie om u te helpen veilig aan te komen en nog veel meer. Lees het aandachtig door voor uw aankomst en laat het ons weten als u iets nodig heeft of vragen heeft.

## Neighborhood

Er is een prachtige kustlijn van ongerepte stranden op korte rijafstand, die worden doorkruist door het natuurreservaat Ria Formosa, dat wordt beschouwd als een van de zeven natuurlijke wonderen van de Algarve. Het Praia de Tavira is het mooiste en populairste strand van de regio, dat met Tavira is verbonden door een regelmatige en goedkope veerboot, die vertrekt vanuit het stadscentrum (10 minuten lopen van het appartement) en ook vanuit Quatro-Aguas. Het eiland is 11 km lang en wordt beschouwd als een van de beste stranden van de Algarve. Veel bedrijven bieden boottochten aan, waaronder kajakken en paddle boarding.

Het recreatiecentrum van de stad ligt naast het condominium en biedt uitstekende recreatiefaciliteiten, waaronder een 25 meter lang, 8-baans overdekt zwembad, 5 onlangs opnieuw geasfalteerde tennisbanen en een Astroturf.

Tavira is ook een geweldige locatie voor golfers met een aantal banen in de buurt die een prachtig landschap in een rustige omgeving bieden, waaronder Monte Rei die is gerangschikt als de beste baan in de Algarve.

Tavira staat bekend om zijn schilderachtige traditionele straten, waar oud en nieuw elkaar ontmoeten, en is een geweldige plek om wat sightseeing te doen en de tijd in de zon door te brengen met een glas wijn op een van de charmante pleinen of in de geplaveide straten.

## Transit

Er is openbaar vervoer beschikbaar in het gebied en in de hele Algarve. Maar bus en treinen gaan niet zo vaak en een (huur)auto is aan te bevelen

## Notes


➤ Check-in tijd: 16 - 21 uur
➤ Check-out tijd: voor 10 uur

ℹ SEF VEREISTEN. Alle eigenaren van onroerend goed in Portugal zijn wettelijk verplicht om informatie over toeristen en gasten door te geven aan de Serviço de Estrangeiros e Fronteiras (kortweg SEF genoemd). Om aan de wettelijke eisen te voldoen, sturen wij u vanaf een week voor aankomst een link naar ons SEF-formulier, dat u voor uw aankomst moet invullen en naar ons terugsturen. Het is een verplichte vereiste.
Kerncijfers
  • Type : Appartement
  • 2/4 personen
  • 2 slaapkamers
  • Woonoppervlak : 70 m²
Officiële classificatie
Registratienummer afgegeven door de overheid : 129137/AL
Indeling van de woning
De kenmerken van het zwembad
  • Onbeschikbare karakteristieken Te bekijken met de eigenaar
Voorzieningen en services
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Koffiezetapparaat
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Strijkijzer
  • Haardroger
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats
Overig
  • Airconditioning
  • Kinderbed(den)
Extra voorzieningen
  • Handdoeken inbegrepen

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()