Menu
vanaf 1.176 € /wk.
Internetaansluiting
Omschrijving
Ervaar de charme van de Italiaanse meren in deze perfect gelegen villa op korte afstand van het meer van Varese, Como, Lugano en Maggiore.

Dit prachtige vakantiehuis is rustig gelegen op een zonnige heuvel en wordt omringd door volwassen bomen en een mooie tuin. Gasten kunnen ontspannen op het gazon met een goed boek of genieten van maaltijden in de buitenlucht onder de kleine loggia die zich uitstrekt vanuit de keuken.

Binnen profiteert dit karaktervolle huis van openslaande deuren naar de tuin en grote ramen die de kamers overspoelen met natuurlijk licht en een prachtig lommerrijk uitzicht op het platteland tot aan het meer omlijsten.

Het middelpunt van het huis is een prachtige, open woonruimte die comfortabel is ingericht met drie banken, een salontafel, een flatscreentelevisie en een grote eettafel. Deze kamer heeft ook een open haard. De aparte eetkeuken opent direct naar de loggia via grote glazen deuren en is ingericht met een eettafel. De keuken is uitgerust met een kookplaat, een oven, een magnetron, een vaatwasser en een koelkast met vriesvak.

Slapen

Slaapkamer 1: De ouderslaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed en een kledingkast.

Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer heeft uitzicht op het meer en is ingericht met een tweepersoonsbed, een klein bureau en een ladekast

Slaapkamer 3: De derde slaapkamer heeft een eigen balkon en is ingericht met twee eenpersoonsbedden en een kledingkast

Badkamers

Badkamer 1: De eerste badkamer is uitgerust met een douche, een bidet, een toilet en een wastafel.

Badkamer 1: De tweede badkamer is uitgerust met een bad, een bidet, een WC en een wastafel

Extra

- Uitzicht op het meer - Privé tuin - Balkon - Terras - Buiten eten - Buiten tafel en stoelen - Gratis Wi-Fi - Laptopvriendelijke werkplek - Open haard - Wasmachine - Auto noodzakelijk - Privé parkeerplaats - Kindvriendelijk - Geschikt voor ouderen - Roken niet toegestaan
Locatie
Het pand ligt in het charmante stadje Buguggiate op 5 minuten rijden van de oevers van het meer van Varese en op 13 minuten rijden van de stad Varese. Hier kunnen gasten genieten van culturele bezienswaardigheden zoals de prachtige Villa Panza, die een indrukwekkende collectie hedendaagse kunst huisvest.
Gasten vinden ook de 18e-eeuwse Villa Cagnola in Gazzada op 6 minuten rijden, een ander cultureel juweeltje met een uitgebreide collectie kunstwerken. Een andere populaire excursie en het startpunt voor fiets- en wandelpaden rond het meer is het levendige stadje Gavirate (17 minuten rijden) met zijn levendige markt, cafés en restaurants. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Panorama Golf (15 minuten rijden).
Buguggiate is ook een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de bredere regio Lombardije, waaronder Villa Olmo aan het Comomeer (40 minuten rijden), Isola Bella aan het Lago Maggiore (een uur rijden) en het schilderachtige Luganomeer (30 minuten rijden).
Het dichtstbijzijnde restaurant ligt op 5 minuten lopen en er zijn verschillende supermarkten binnen 5 minuten rijden.
De luchthaven Milaan Malpensa (MXP) is de dichtstbijzijnde internationale luchthaven en ligt op 30 minuten rijden van de accommodatie.
Kerncijfers
  • Type : Villa
  • 2/6 personen
  • 3 slaapkamers
  • Woonoppervlak : 250 m²
Officiële classificatie
Registratienummer afgegeven door de overheid : 012025-CNI-00002
Voorzieningen en services
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Broodrooster
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Haardroger
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats
Overig
  • Openhaard
  • Boeken

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Plaatsbepaling van de vakantiewoning
  • Uitzicht op meer
De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()