Menu
vanaf 371 € /wk.
Zwembad Internetaansluiting
Omschrijving
Onze bungalow maakt deel uit van een eenheid van vier stijlvolle vakantiewoningen, gunstig gelegen in Stavenisse, Zeeland, de zonnigste provincie van Nederland. Verken de pittoreske omgeving, ontdek de dorpjes in de buurt en geniet van de zonsondergangen aan de kust. Zeeland staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid, en onze bungalow plaatst je hier middenin. Je kunt er naar hartenlust wandelen en fietsen!

Ontdek de gezelligheid van onze 65 m² bungalow, geschikt voor maximaal vier personen en voorzien van alle gemakken. Deze ruime woning verwelkomt je met een gezellige huiskamer met vide en een eigentijdse open keuken. Op de begane grond vind je de open woon- en eetkamer, ingericht met een comfortabele bank, twee fauteuils, een salontafel, een flatscreen tv en een eettafel met zes stoelen. De nieuwe open keuken is gemaakt voor kookliefhebbers. Uitgerust met een vierpits gasfornuis, afzuigkap, koelkast, aparte vriezer, vaatwasser, oven, koffiezetapparaat (pads) en waterkoker, heb je alles binnen handbereik voor het bereiden van heerlijke maaltijden.
Op de begane grond bevindt zich een gezellige slaapkamer met een lits-jumeaux bed van 160 cm x 200 cm. De praktische badkamer, voorzien van vloerverwarming, biedt een inloopdouche, wastafel met eigentijds badmeubel, spiegel en toilet.
Een houten trap leidt naar de bovenste verdieping, waar twee comfortabele slaapvertrekken te vinden zijn. Eén kamer is ingericht met twee grote eenpersoonsbedden (90 cm x 200 cm), terwijl de andere een uitschuifbaar bed heeft (2 x 90 cm x 200 cm). Voor gezinnen met kleine kinderen zijn een kinderbedje, kinderstoel en traphekje beschikbaar. Geniet van draadloos internet via gratis WIFI en tv met een uitgebreide keuze aan zenders. Voor ontspanning zijn er gezelschapsspellen beschikbaar.
Boek nu en ervaar een onvergetelijk verblijf in onze knusse bungalow, waar gezelligheid en gemak hand in hand gaan.

Breng de zomeravonden door met vrienden en familie rond de barbecue, die voor jou klaarstaat. De tuin biedt ruimte voor gezellige diners en ontspannen momenten onder de sterrenhemel. De tuin is volledig omheind. Of je nu zonnebaadt op het gazon, een boek leest op het terras, de tuin biedt een oase van rust en sereniteit. Hoewel het park autovrij is, hoef je je geen zorgen te maken over het parkeren van je auto. Onze bungalow biedt het gemak van parkeergelegenheid zeer dichtbij, waardoor je bagage eenvoudig kunt in- en uitladen.

Ons vakantieverblijf heeft een huiselijke sfeer, waar huisdieren toegestaan worden. Opgevoede honden en andere huisdieren zijn meer dan welkom om samen met hun baasjes van een ontspannen vakantie te genieten. Om de rust van ons vakantieverblijf te behouden, willen we graag aangeven dat we geen groepen jongeren of arbeiders kunnen accommoderen. We streven naar een omgeving die perfect is voor families, koppels en rustzoekers. Beddengoed kunt u huren (aangeven bij boeking), handdoeken dient u zelf mee te nemen.

Welkom bij ons vakantiepark Oud Kempen, gelegen op slechts 1 km van een klein zandstrand en op een steenworp afstand van Nationaal Park Oosterschelde. Een idyllische plek waar natuur en ontspanning samenkomen. Ontdek de vele mogelijkheden die ons complex te bieden heeft, omgeven door 115 andere comfortabele bungalows. Laat de stress van alledag achter je terwijl je geniet van ons royale zwembad van 10m x 20m en het uitgestrekte grasveld eromheen. Of je nu een verfrissende duik neemt of gewoon ontspant onder de zon, hier vind je de perfecte plek om tot rust te komen. Voor de actieve vakantieganger biedt ons park diverse faciliteiten. Speel een potje tennis, terwijl de kinderen zich uitleven op de speelplaats met glijbaan en trampoline. Hier is plezier gegarandeerd voor alle leeftijden.
Heb je geen zin om te koken? Geen probleem! Ons park herbergt een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden tegen een bescheiden prijs. Laat je culinair verwennen zonder de deur uit te hoeven.
Ontdek de charme van het nabijgelegen vissersdorp Stavenisse, op slechts 300 meter van je vakantiewoning.
Neen jeugdgroepen.
Kerncijfers
  • Type : Huis
  • 2/4 personen
  • 2 slaapkamers
  • Woonoppervlak : 65 m²
Indeling van de woning
De kenmerken van het zwembad
  • Onbeschikbare karakteristieken Te bekijken met de eigenaar
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Huisdieren toegestaan (met toestemming vooraf van de eigenaar)
  • Niet-rokers
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Afwasmachine
  • Koelkast
  • Diepvriezer
  • Waterketel
Buiten
  • Barbecue

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()