Menu
vanaf 406 € /wk.
Internetaansluiting
Omschrijving
## Space

Deze bungalow is de perfecte uitvalsbasis voor uw trip naar Zandvoort. Het is modern en comfortabel ingericht en voldoet aan al uw wensen. Het beschikt over een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een volledig uitgeruste open keuken, een eettafel voor twee met uitschuifbare tv, een bank en een badkamer met een inloopdouche. Ook een eigen tuin!

## Access

Gasten hebben toegang tot het hele pand.

★ Privacy en ruimte
★ Volledig ingerichte keuken
★ Privé tuin
★ Wifi en televisie
★ Linnengoed en handdoeken zijn aanwezig

➤Om bij het huis te komen moet u een stenen trap af. Het is niet geschikt voor mensen die moeite hebben met traplopen.
➤ Parkeren: voor aankomst ontvang je van ons een link waarmee eenvoudig een betaalde parkeerplaats kunt reserveren.

## Interaction

Dit huis is in de handen van Rental Valley, een property management team dat hard werkt om ervoor te zorgen dat uw verblijf soepel en comfortabel verloopt! Wij zijn beschikbaar als u vragen of verzoeken heeft tijdens uw verblijf.

Vanaf een week voor aankomst sturen wij u onze huurgids. Deze bevat alle nuttige informatie om u te helpen veilig aan te komen en nog veel meer. Lees het aandachtig door voor uw aankomst en laat het ons weten als u iets nodig heeft of vragen heeft.

## Neighborhood

Zandvoort heeft voor bijna iedereen wel iets te bieden. Van veel strandtenten en restaurants in de zomer, waar u heerlijk kunt eten en drinken, tot meer rust om van de natuur te genieten in de winter. Over het algemeen is alles wat u nodig heeft in de buurt en meestal op loopafstand. Wat zoekt u in uw reis?

Het dorp wordt omsloten door twee Nationale Parken; De Waterleidingduinen en Kennemerduinen. Dus naast een wandeling over het strand zijn dat twee geweldige gebieden om te wandelen of te fietsen. Er is nog veel meer te doen! Bijvoorbeeld mountainbiken over het racecircuit, leren wave- of kitesurfen en u kunt zelfs uw PADI halen. Wist u dat Zandvoort ook een naaktstrand heeft?

We hebben ook een geweldig racecircuit genaamd "Circuit Park Zandvoort" (1,2 km), eigendom van een lid van de Nederlandse Koninklijke familie. Ze organiseren daar veel activiteiten en festiviteiten, zoals DTM en Historic Grand Prix. Misschien wilt u uw race-licentie halen?

Tenslotte kunt u vanuit Zandvoort gemakkelijk met het openbaar vervoer naar Amsterdam reizen, zodat u een spannende stedentrip kunt combineren met een ontspannen uitje aan het strand.

Zandvoort wordt ook wel "Amsterdams strand" genoemd, omdat het zo dicht bij Amsterdam ligt. U kunt Amsterdam gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer, zodat u een spannende stedentrip kunt combineren met een ontspannen uitje aan het strand.

## Transit

Zandvoort aan Zee heeft een eigen treinstation waar u in slechts 27 minuten vanaf Amsterdam Centraal en in 45 minuten vanaf Schiphol Airport bent. Het treinstation ligt op 5 minuten lopen van de accommodatie. Er is ook een directe lijn naar Haarlem. Afhankelijk van uw plannen kunt u zich met het openbaar vervoer prima verplaatsen. We zullen een handige website delen om uw routes te plannen.

## Notes
➤ Check-in tijd: 16.00 - 22.00 uur.
Na 22.00 uur is mogelijk, maar op eigen risico - ons supportteam is na dat uur mogelijk niet meer beschikbaar.
➤ Check-out tijd: voor 10 uur
Kerncijfers
  • 2 personen
  • 1 slaapkamer
  • Woonoppervlak : 30 m²
Officiële classificatie
Registratienummer afgegeven door de overheid : 0473 6ED8 0EED 1506 15E6
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Niet-rokers
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Koffiezetapparaat
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Droger
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats
Extra voorzieningen
  • Handdoeken inbegrepen

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Toeristische streken
Bekende toeristische bezienswaardigheden
De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()