Menu
vanaf 1.505 € /wk.
Internetaansluiting
Omschrijving
Luxe en comfortabele accommodatie

Deze villa bestaat uit een begane grond en een ruime open slaapvide die met een steile trap vanuit de woonruimte te bereiken is. Op de begane grond bevinden zich de entree, de badkamer en een apart toilet. De open woonruimte is voorzien van een fijne keuken met luxe apparatuur zoals een Nespresso apparaat, waterkoker, vaatwasser en koelkast met vriesvak. U kunt uitgerust wakker worden in een van de twee slaapkamers, waarvan één op de begane grond, beide voorzien van twee eenpersoonsbedden. Zowel binnen als buiten (bereikbaar via openslaande deuren) bevindt zich een tafel met stoelen voor vier personen waar u gezamenlijk kunt genieten van uw ontbijt, lunch en/of diner.



Voorzieningen en gemakken

De villa is voorzien van alle gemakken zoals gratis wifi en parkeermogelijkheid voor één auto bij de villa. Uw verblijf is inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u volledig kunt ontspannen. De villa is strikt rookvrij en het is niet mogelijk om een kinderbedje te plaatsen.



Extra faciliteiten en voorkeuren

Sommige villa's binnen dit type beschikken over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen wordt hiervoor een toeslag gerekend. Mogelijke voorkeuren zijn:

Ligging aan het water Ligging aan insteekhaven Ligging aan zandstrandje Volledig omheinde tuin Sfeerhaard Trampoline Huisdier

In enkele villa's is één huisdier toegestaan en dit dient u bij het maken van de reservering aan te geven zodat de juiste villa voor u geselecteerd wordt. Een huisdiervilla betekent niet automatisch een omheinde tuin. Binnen dit type zijn geen rolstoelvriendelijke villa's beschikbaar.



Variaties in inrichting

Vanwege mogelijke verschillen in de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.



Activiteiten op Tholen

Tholen biedt een scala aan activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Het eiland staat bekend om zijn prachtige natuur, perfect voor wandel- en fietstochten. Fiets- en wandelroutes leiden langs schilderachtige dorpjes, oude molens en uitgestrekte polders. Daarnaast is Tholen een paradijs voor watersportliefhebbers, met mogelijkheden om te zeilen, kanoën, en vissen in de omliggende wateren. Cultuurliefhebbers kunnen genieten van de historische stad Tholen, waar middeleeuwse gebouwen en sfeervolle straatjes een kijkje in het verleden geven.



Recreatie rondom het park

Rondom het park is er volop te beleven voor gasten. Direct bij het park vindt u prachtige stranden en zwemgelegenheden voor een dagje ontspanning aan het water. Het park biedt ook faciliteiten zoals een restaurant, speeltuin en sportvelden. Voor een uitstapje kunt u de nabijgelegen steden Bergen op Zoom en Goes bezoeken, waar gezellige winkels, markten en culturele bezienswaardigheden te vinden zijn. De combinatie van natuur, cultuur en recreatie maakt een verblijf op deze locatie tot een veelzijdige en onvergetelijke ervaring.

(FS_PeOos)



Buitenbereik: Parkeerplaats; Tuin; Veranda;

Huisinformatie: Badkamer: 1; Slaapkameer;

Woonbereik: TV;

Keuken: Koelkast; Kookplaat; Vaatwasser;

Overige: Huisdieren toegestaan?: max. 1; Internet; Wasmachine;
Kerncijfers
  • Type : Huis
  • 2/4 personen
  • 2 slaapkamers
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Huisdieren toegestaan (met toestemming vooraf van de eigenaar)
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Oven
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Koelkast
Overig
  • Openhaard

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()