Menu
vanaf 385 € /wk.
Zwembad Internetaansluiting
Omschrijving
Deze vakantiewoning bevindt zich op een idyllisch kleinschalig vakantiepark in het charmante vissersdorpje Stavenisse, gelegen in het schilderachtige Zeeland. De ligging van de accommodatie is zorgvuldig gekozen, genietend van een vredige omgeving en toch handig gelegen nabij de centrale parkeerplaats en alle voorzieningen die het vakantiepark te bieden heeft, zoals zwembad en tennisbaan. Dit vakantiehuis belooft niet alleen een comfortabel en stijlvol verblijf, maar ook de gelegenheid om de rustige charme van Stavenisse en de prachtige omgeving van Zeeland te ervaren.

Het interieur van het vakantiehuis is doordrenkt met een ontspannen strandgevoel, met smaakvolle inrichting en verfrissende witte en blauwe accenten. Het gebruik van warme materialen voegt een uniek en lokaal karakter toe aan de woning.
De ruime woon-/eetkamer met open keuken straalt lichtheid uit, vooral dankzij de toevoeging van een eetkamer. De zithoek is uitnodigend, compleet met een televisie met een uitgebreid zenderpakket voor ontspannen avonden. WIFI door de gehele bungalow. Een eettafel biedt een gezellige plek voor maaltijden en vooral gezellig natafelen. Gasten hebben de mogelijkheid om te genieten van aanwezige bordspellen.
De keuken is volledig uitgerust met moderne gemakken, waaronder een vaatwasser, magnetron, oven, Senseo koffiezetapparaat, waterkoker en een ruime koel-/vriescombinatie. Een gasfornuis en voldoende bestek en serviesgoed maken het gemakkelijk om maaltijden te bereiden en te genieten. De accommodatie biedt drie comfortabele slaapkamers, waarvan er één op de begane grond is gelegen, met een tweepersoonsbed. Op de bovenverdieping bevinden zich nog twee tweepersoonsslaapkamers, waarvan 1 open, allemaal uitgerust met comfortabele boxspringbedden, kussens en dekbedden voor een goede nachtrust. De badkamer is voorzien van een eigentijdse inloopdouche, een wastafel en een toilet, waardoor gasten van alle gemakken zijn voorzien.

De riante en volledig omheinde tuin, gelegen op het zuidwesten en met een oppervlakte van 300 m², vormt een weelderige oase van rust en ontspanning. Ontworpen met het oog op privacy, biedt deze buitenruimte een betoverende omgeving om te genieten van de zonovergoten dagen. Het ruime terras, met zorgvuldig geplaatste tafel en stoelen, nodigt uit tot al fresco diners en ontspannen momenten in de buitenlucht. Of je nu de voorkeur geeft aan de stralende zonnestralen of liever geniet van de koelere schaduw, de tuin biedt zowel zonnige als schaduwrijke plekken om aan ieders behoeften te voldoen.
Een barbecue staat tot je beschikking, waardoor je de mogelijkheid hebt om heerlijke maaltijden te bereiden en te genieten van gezellige avonden onder de sterrenhemel. De omheinde tuin, omringd door volwassen beplanting en een scala aan bijzondere planten, zorgt voor een gevoel van sereniteit en biedt een afgeschermde omgeving waar je ongestoord kunt genieten. Kortom, de tuin is niet alleen een uitbreiding van de leefruimte, maar een prachtige groene oase waar privacy, comfort en natuurlijke schoonheid samenkomen.

Bij ons vakantieverblijf koesteren we een huiselijke sfeer, waar goed opgevoede huisdieren met open armen worden ontvangen. Honden en andere huisdieren die zich gedragen zijn meer dan welkom om samen met hun baasjes van een ontspannen vakantie te genieten. We geloven in een gastvrije omgeving waar iedereen, inclusief onze harige vrienden, zich thuis kan voelen. Terwijl we huisdieren van harte verwelkomen, moeten we vriendelijk verzoeken dat katten deze keer thuis blijven. Dit beleid is erop gericht om de rust en harmonie van ons vakantieverblijf te waarborgen. We waarderen je begrip. Om de serene ambiance van ons vakantieverblijf te behouden, willen we graag vermelden dat we geen groepen jongeren of arbeiders kunnen accommoderen. We streven naar een vredige omgeving die perfect is voor families, koppels en rustzoekers.

Wat een warm welkom op vakantiepark Oud Kempen! Of je nu op zoek bent naar culinaire verwennerij in het parkrestaurant of geniet van de ontspannen sfeer, er is voor elk wat wils. Voor degenen die liever niet zelf willen koken, staat het restaurant tot je beschikking, waar de verhuurder je graag informeert over de heerlijke opties. Terwijl je wacht op je maaltijd, kun je je vermaken in het restaurant met een biljarttafel of de kinderspeelplaats voor de kleintjes. Gratis WiFi is beschikbaar, zodat je altijd verbonden kunt blijven.
Voor de actieve vakantieganger is er een scala aan recreatieve voorzieningen op het park, waaronder een tennisbaan, tafeltennistafel, speeltuin, sportveld en een verfrissend buitenzwembad om van te genieten.
De natuurlijke omgeving biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning en avontuur. Verken de prachtige omgeving met fietstochten, wandelingen of watersportactiviteiten. Op slechts tien minuten afstand vind je een klein strandje in Stavenisse, terwijl het grotere strand van Sint Annaland op ongeveer 7 kilometer ligt.
Voor duikliefhebbers biedt de Oosterschelde, het grootste nationale park van Nederland, een unieke onderwaterwereld. In Stavenisse zijn er drie bekende duikplekken: Haventje, Keetenweg en Quaack, ook wel Le Teton genoemd.
Ontdek ook het fascinerende natuurgebied op het schiereiland Zuid-Beveland, dat deel uitmaakt van een van de mooiste polderlandschappen van Nederland. En voor een vleugje geschiedenis en charme is het historische stadje Bergen op Zoom, op slechts 23 kilometer afstand, zeker een bezoek waard. Kortom, vakantiepark Oud Kempen biedt een perfecte balans tussen ontspanning, recreatie en ontdekking, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor een onvergetelijke vakantie.
Neen jeugdgroepen.
Kerncijfers
  • Type : Huis
  • 2/6 personen
  • 2 slaapkamers
  • Woonoppervlak : 80 m²
Indeling van de woning
De kenmerken van het zwembad
  • Onbeschikbare karakteristieken Te bekijken met de eigenaar
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Huisdieren toegestaan (met toestemming vooraf van de eigenaar)
  • Niet-rokers
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Afwasmachine
  • Koelkast
  • Diepvriezer
  • Waterketel
Buiten
  • Barbecue

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()