Menu
vanaf 371 € /wk.
Zwembad Internetaansluiting
Omschrijving
Deze bungalow maakt deel uit van een eenheid van vier stijlvolle vakantiewoningen, gunstig gelegen in Stavenisse, Zeeland, de zonnigste provincie van Nederland. Verken de pittoreske omgeving, ontdek de dorpjes in de buurt en geniet van de zonsondergangen aan de kust. Zeeland staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid, op 400 meter van het water, plaatst deze bungalow je er middenin. Je kunt er naar hartenlust wandelen en fietsen!

Ontdek de gezelligheid van onze knusse 65 m² bungalow, geschikt voor maximaal vier personen en voorzien van alle gemakken. Deze ruime woning verwelkomt je met een gezellige huiskamer met vide en een eigentijdse open keuken. Op de begane grond vind je de open woon- en eetkamer, ingericht met een comfortabele bank, twee fauteuils, een salontafel, een flatscreen tv en een eettafel met zes stoelen. Geniet van de moderne inrichting en ontspanning in deze sfeervolle ruimte en van gratis WIFI en tv met een uitgebreide keuze aan zenders. Voor ontspanning zijn er gezelschapsspellen beschikbaar.
De open keuken, is modern en is volledig uitgerust met alle gemakken die je nodig hebt. Hier vind je een vaatwasser, magnetron, oven, koffiezetapparaat (pads), waterkoker, koel-vriescombinatie en een vierpits kookplaat. De keuken is gevuld met meer dan voldoende keukenspullen en een leuk servies, waardoor zelf koken in een handomdraai gedaan is.
De moderne badkamer is een oase van rust, voorzien van een inloopdouche, wastafel, toilet en voldoende bergruimte voor toiletartikelen. De bungalow beschikt over één slaapkamer op de begane grond. In deze slaapkamer staat een comfortabel bed van 160 cm bij 200 cm, terwijl de tweede slaapkamer, op de verdieping, twee eenpersoons bedden (90 cm bij 200 cm) biedt. Daarnaast is er op de bovenverdieping een open slaapvide met een eenpersoonsbed voorzien van een onderschuifbed (2 maal 90 cm bij 200 cm). Alle bedden zijn voorzien van comfortabele matrassen en kussens. Voor gezinnen met kleine kinderen zijn een kinderbedje, kinderstoel en traphekje beschikbaar. Of je nu met familie of vrienden reist, deze bungalow biedt een gezellige en comfortabele plek om te verblijven, met aandacht voor detail en gemak.

De tuin is voorzien van een buitenhaard en bbq, een comfortabele tuinset onder de overkapping en twee ligbedden, waardoor het de ideale plek is om te genieten van de frisse buitenlucht. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek, genieten van een maaltijd in de buitenlucht of gewoon wilt genieten van de zon, dit terras biedt de perfecte setting. De tuin zelf is een groen paradijs, met volwassen begroeiing die zorgt voor privacy en een vredige sfeer. Volledig omheind, biedt de tuin een veilige en afgezonderde ruimte om te ontspannen. Er zijn voldoende plekken om zowel van de zon als de schaduw te genieten, waardoor het geschikt is voor verschillende momenten van de dag. Voor de liefhebbers van buiten koken is er een barbecue beschikbaar, perfect voor het organiseren van gezellige barbecueavonden met vrienden en familie. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt de tuin over een unieke open haard, waardoor de avonden nog warmer en gezelliger worden. Of je nu geniet van een rustig ontbijt op het terras, zonnebaadt op de ligbedden of 's avonds bij het knisperende vuur (houtblokken zelf meenemen) zit, de tuin van deze bungalow biedt een fijne verblijfplaats waar je kunt ontsnappen aan de drukte en in alle rust kunt genieten van het buitenleven. Welkom in jouw groene toevluchtsoord!

Het park is een waar paradijs voor zowel actieve als ontspannen vakantiegangers. Een tennisbaan, tafeltennistafel, grote trampoline, ruime speeltuin, sportveld en een buitenbad bieden volop mogelijkheden voor vertier. Of je nu zin hebt in een sportieve uitdaging of gewoon lekker wilt relaxen, er is voor elk wat wils. Voor de natuurliefhebbers en avonturiers onder ons is de omgeving een waar ontdekkingstocht. Verken het poldergebied, bewandel de dijken en bewonder de diverse vogelsoorten van Tholen. Fietsers en wandelaars kunnen hun eigen route uitstippelen langs de mooiste plekjes van Zeeland.
Bij ons vakantieverblijf koesteren we een huiselijke sfeer, waar goed opgevoede huisdieren met open armen worden ontvangen. Honden en andere huisdieren zijn meer dan welkom om samen met hun baasjes van een ontspannen vakantie te genieten. We geloven in een gastvrije omgeving waar iedereen. Om de serene ambiance van ons vakantieverblijf te behouden, willen we graag vermelden dat we geen groepen jongeren kunnen accommoderen. We streven naar een vredige omgeving die perfect is voor families, koppels en rustzoekers.

Ontsnap aan de keuken en geniet van een heerlijke maaltijd in het gezellige restaurant op het park. Hier kun je betaalbaar genieten van smakelijke gerechten en verfrissende drankjes. Als koken niet in de planning zit, is dat geen probleem. Laat je informeren door de vriendelijke beheerders James en Anja, die je graag alle ins en outs van de culinaire mogelijkheden vertellen. Het restaurant biedt meer dan alleen lekker eten. Er is een biljarttafel voor de liefhebbers van een spelletje en een kinderspeelhoekje voor de jongere gasten. Gratis wifi zorgt ervoor dat je in contact blijft met de buitenwereld.
Voor de strandliefhebbers is er een klein strandje in Stavenisse op slechts tien minuten wandelen. Op zeven kilometer afstand ligt een groter strand in Sint Annaland, ideaal voor een dagje uit met de familie.
Duikliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Oosterschelde, het grootste Nationaal Park van Nederland met een unieke onderwaterwereld. Stavenisse herbergt drie bekende duikplaatsen: Haventje, Keetenweg en de Quaack, ook wel Le Teton genoemd.
Via de indrukwekkende Oesterdam, de langste dam van de Deltawerken op 22 kilometer afstand, bereik je het schiereiland Zuid-Beveland. Hier vind je de Zak van Zuid-Beveland, een betoverend natuurgebied met boomgaarden, akkers en graslanden, dat behoort tot de mooiste polderlandschappen van Nederland. Bergen op Zoom, op 23 kilometer afstand, is een historische stad die zowel per fiets als per auto te bereiken is via een schitterende route over het eiland Tholen. Jong en oud zullen hier zeker plezier beleven. Kortom, dit gastvrije adres biedt een perfecte combinatie van comfort, natuur, en diverse activiteiten voor een onvergetelijke vakantie.
Neen jeugdgroepen.
Kerncijfers
  • Type : Huis
  • 2/4 personen
  • 2 slaapkamers
  • Woonoppervlak : 65 m²
Indeling van de woning
De kenmerken van het zwembad
  • Onbeschikbare karakteristieken Te bekijken met de eigenaar
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Huisdieren toegestaan (met toestemming vooraf van de eigenaar)
  • Niet-rokers
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Diepvriezer
  • Waterketel
Buiten
  • Barbecue

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()