Menu
vanaf 574 € /wk.
Internetaansluiting
Omschrijving
Huisbeschrijving : Dit gezellige vakantiehuis ligt op een vakantiepark in Oude-Tonge. Door de ligging aan de rand van het park geniet je van je privacy in de heerlijk grote tuin. De woning is modern, ruim en gezellig ingericht, er is meer dan voldoende leefruimte in dit fijne huis. De badkamer heeft zowel een douche als een bubbelbad om fijn in te ontspannen. Geniet van een ontspannen vakantie op Goeree-Overflakkee!

Oude-Tonge is een klein dorp in Nederland, gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee. Vanuit hier kun je het eiland perfect verkennen, maar ook het naastgelegen Schouwen-Duiveland is de moeite waard. Alle grote stranden zijn snel te bereiken en de directe omgeving biedt prachtige fiets- en wandelpaden door natuurgebieden en duinen. Hier maak je de mooiste vakantiefoto's!

Met haar geweldige ligging aan het Grevelingenmeer, is Herkingen een paradijs voor watersportliefhebbers. Je kunt onder andere zeilen, windsurfen, kitesurfen, zwemmen en vissen. Ook het nabijgelegen Brouwersdam-strand biedt tal van watersportactiviteiten, zeil- en windsurfscholen en verhuur van watersportmateriaal. Er is een jachthaven en in het dorp zijn verschillende restaurantjes, supermarkt en een pizzeria.

Het Grevelingenmeer is bovendien een hotspot voor vogelspotters, met een rijkdom aan vogelsoorten. Voor cultuurliefhebbers biedt de regio een reeks historische bezienswaardigheden, waaronder de vuurtoren van Ouddorp, het fort van Goedereede en het charmante Zierikzee

Opmerkingen : Het opladen van een elektrische auto bij de accommodatie is niet mogelijk en niet toegestaan. Mocht je desondanks toch illegaal je auto opladen, dan kan de huiseigenaar/beheerder je verantwoordelijk houden voor alle mogelijke schade én een behoorlijke vergoeding in rekening brengen.
I.v.m. rust zijn reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar niet toegestaan.
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden.
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden.
Deze accommodatie is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen voor/namens bedrijven kunnen worden geweigerd zonder recht op terugbetaling.

Indeling : Begane grond: (hal(wc), woonkamer(TV(flatscreen, Nederlandse zender(s), Duitse zender(s)), sfeerhaard, zithoek), open keuken(eettafel, kookplaat, waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling, pads), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), bijkeuken(vriezer, wasdroger, wasmachine))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), TV), slaapkamer(1-pers. bed(90 x 200 cm)), badkamer(ligbad, douche, wastafel, wc))

tuindeuren, tuin(privé, aangelegd, deels omheind, verlicht), tuinmeubilair, 2x ligbedden, BBQ(houtskool), parking(4 parkeerplaatsen), kinderbed (excl. beddengoed), kinderstoel, gezelschapsspellen

Afstanden :
Levensmiddelen: ALDI, 1,1 km
Levensmiddelen: AH Dabbehof, 1,1 km
Levensmiddelen: SPAR Nieuwe Tonge, 5,1 km
Levensmiddelen: Spar, 7,9 km
Restaurants: Hotel Restaurant "Lely", 1000 meter
Restaurants: Snackbar De Kaai, 1000 meter
Restaurants: Restaurant-Pizzeria La Mora, 1000 meter
Restaurants: Grand Café Buutegeweun, 1000 meter
Treinstation: Bergen op Zoom, 34,5 km
Treinstation: Roosendaal, 36,7 km
Treinstation: Roosendaal, 36,7 km
Treinstation: Metrostation De Akkers, 55 km

Kerncijfers
  • Type : Huis
  • 2/5 personen
  • 3 slaapkamers
  • Woonoppervlak : 120 m²
Voorzieningen en services
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Koffiezetapparaat
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Waterketel
  • Droger

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()