Menu
vanaf 1.470 € /wk.
Internetaansluiting
Omschrijving
Ligging
Stel je voor dat je wakker wordt op het water! Deze woonboot biedt een unieke ervaring met zijn toplocatie direct aan het Sneekermeer in Marina Waterrijck. De levendige sfeer van de haven in combinatie met het prachtige uitzicht op het open water zorgt voor een onvergetelijk verblijf. Vanuit de woonkamer kun je vrachtschepen en traditionele Friese 'skûtsjes' voorbij zien varen, maar ook vissers die er bij zonsopgang op uit trekken op zoek naar het perfecte plekje. Het dakterras of de tuin biedt ook een geweldig uitkijkpunt om de verschillende watervogels te bewonderen.

Interieur

Maximale bezetting: 8
Aantal huisdieren: 0
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Afmeting: 118m²

Accommodatie
Het benedenappartement is volledig ingericht voor 8 personen en is daarmee de perfecte plek voor zowel gezinnen als vriendengroepen. Met een totale oppervlakte van zo'n 118m² is er namelijk meer dan genoeg ruimte voor jou en je reisgenoten.
Via de gang heeft u direct toegang tot de slaapkamers maar ook tot het lichte en ruime woongedeelte.

De keuken is voorzien van moderne apparatuur zoals een kookplaat, combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, Nespresso apparaat en waterkoker. Zo kunt u in uw vakantiehuis elke maaltijd bereiden die u maar wilt. Door de speels ingedeelde leefruimte voelt het gezellige eetgedeelte aan als een aparte ruimte, waar je met 8 personen kunt genieten van de kookkunsten.

Het zitgedeelte, met comfortabele banken en een extra fauteuil, bevindt zich bij de televisie. Dankzij de grote schuifdeuren is de woning licht en heb je een prachtig uitzicht op het ruime terras. Dit terras, met uitzicht op de haven, is voorzien van een tuintafel voor 6 personen en twee ligstoelen, ideaal om te genieten van uw eigen privé buitenruimte.

De woning beschikt over vier slaapkamers die via de gang te bereiken zijn. De eerste twee slaapkamers hebben een tweepersoonsbed (180x200cm) bestaande uit twee aparte bedden/matrassen (90x200cm) die ook uit elkaar geschoven kunnen worden. De derde en vierde slaapkamer zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden (90x200cm). Alle slaapkamers zijn voorzien van tafels inclusief verlichting naast de bedden en een kledingkast.

De badkamer, voorzien van een inloopdouche en twee wastafels, biedt voldoende ruimte en comfort. Een designradiator zorgt ervoor dat je handdoeken altijd warm en droog zijn. Voor nog meer gemak tijdens uw verblijf is er een aparte ruimte met een wasmachine, zodat u op elk gewenst moment de was kunt doen. Tevens is er een separaat toilet in de woning aanwezig.

Bij de woning hoort een parkeerplaats, zodat er altijd wel een plekje is voor uw auto. Helaas zijn huisdieren in dit huis niet toegestaan. Voor kinderen tot 2 jaar is er een kinderbedje (60x120cm) en een kinderstoel aanwezig in de accommodatie.



Omgeving
In de haven kun je SUP's en zeilboten huren om de omliggende waterwegen te verkennen. Geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant van de beachclub, of ga waterskiën in de buurt. De charmante stad Sneek ligt op slechts 10 minuten rijden. Je kunt ook een sloep huren en in ongeveer 20 minuten naar Ter Herne, Goingarijp of Sneek varen voor een drankje of diner, voor een leuke dag op het water.

Deze accommodatie biedt niet alleen comfort en ontspanning, maar ook een breed scala aan leuke voorzieningen in de buurt. Maak een ontspannen wandeling van 13 minuten naar de veerboot die je naar het Starteiland brengt; slechts 9 minuten lopen vanaf de veerboot brengt je naar het eiland, waar avontuur wacht. Voor strandliefhebbers is er een prachtige beachclub op slechts 12 minuten afstand, perfect om te genieten van de zon aan het water. Een wandeling van 6 minuten brengt je naar de RCN-camping, met verschillende faciliteiten en de mogelijkheid om Valkens te huren voor een heerlijk dagje op het water. Culinaire liefhebbers vinden verschillende restaurants op slechts 10 minuten lopen. Als je van watersport houdt, ligt het waterskigebied op slechts 6 minuten afstand, en het Aquapark (geopend tijdens het seizoen) ligt op slechts 5 minuten afstand. Kortom, deze accommodatie in Sneek heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf vol spannende activiteiten!

Voorwaarden van de Verhuurder

- Aankomst is dagelijks toegestaan, behalve op zondag. Tijdens vakantieperiodes moet er per week worden gehuurd.
- Betaling dient vooraf te geschieden.
- Check-in begint om 16.00 uur. Op de dag van vertrek moet de woning om 9.30 uur verlaten zijn en moeten de sleutels worden ingeleverd op de plek waar ze zijn opgehaald.
- Als er een babybedje beschikbaar is, is dit exclusief beddengoed. Breng je eigen beddengoed mee.
- In de meeste gevallen zijn beddengoed en handdoeken aanwezig. Bij je reservering staat aangegeven of dit van toepassing is.
- Overnachtende bezoekers moeten worden geregistreerd en kunnen alleen blijven na voorafgaande toestemming, met extra kosten voor beddengoed en toeristenbelasting.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Jeugdgroepen zijn niet toegestaan.
- Zakelijke boekingen zijn op aanvraag beschikbaar.

Houd er rekening mee dat jonge groepen en feestjes ten strengste verboden zijn.

Kerncijfers
  • Type : Appartement
  • 2/8 personen
  • 4 slaapkamers
  • Woonoppervlak : 118 m²
Voorzieningen en services
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Diepvriezer
  • Waterketel
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats
Extra voorzieningen
  • Lakens inbegrepen

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()