Menu
vanaf 1.862 € /wk.
Zwembad Internetaansluiting
Omschrijving
Huisbeschrijving : Schitterende natuur, rust en dicht bij het prachtige dorpje Moustiers-Sainte-Marie en het zwemmeer Lac de Saint-Croix. Een knus vakantiehuis met charme, een omheind privé-zwembad (7 x 4 m, diep 1.30 m) en een grote grastuin! Volop ruimte voor de kids, de hond, of gewoon voor met z'n tweetjes tijdens een weekje in de Provence buiten het hoogseizoen! De schilderijen en verzamelingen maken het tot een sfeervol en stijlvol landhuisje met mooie authentieke details zoals de kleurrijke tegels uit Salernes

Dit lieflijke vakantiehuis ligt op slechts 3 km van het adembenemende Lac de Ste. Croix (zo'n mooie kleur blauw heb je nog nooit gezien), om te zwemmen, vissen, zeilen, surfen, waterfietsen, kanoën zonnen en om uren te wandelen! Nog dichterbij is het kleinere meer 'Le Petit Lac', met duikplank, snackbar en mini-golf (2 km). Moustiers-Ste. Marie is een ideaal vertrekpunt om de 21 km lange Grand Canyon du Verdon te verkennen, het is de plek waar de noord- en de zuidroute langs het grootste kalkstenen rif van Europa samenkomen. De canyon kun je wandelend verkennen, per kano of gewoon met de auto. Onderweg maak je de mooiste foto's van spectaculaire uitzichtpunten !
Het historische dorpje Moustiers-Ste. Marie, met 12e-eeuwse kerk en kapel, staat ook bekend om zijn geglazuurde aardewerk. We weten zeker dat je met zo'n mooi bordje uit een van de ateliers de thuisblijvers blij maakt. Tips voor dagjes weg: het Romeinse Riez (15 km), warmwaterbaden in Digne-les-Bains (35 km) en Gréoux-les-Bains (45 km) en een avonturenpark in Manosque (50 km)

Opmerkingen : Het opladen van een elektrische auto bij de accommodatie is niet mogelijk en niet toegestaan. Mocht je desondanks toch illegaal je auto opladen, dan kan de huiseigenaar/beheerder je verantwoordelijk houden voor alle mogelijke schade én een behoorlijke vergoeding in rekening brengen.

Indeling : Begane grond: (zitkamer(open haard, zithoek), open keuken(kookplaat(4 kookplaten, elektrisch), waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat(cups), magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasmachine), serre/veranda(eettafel))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed, horren), slaapkamer(2-pers. bed, horren), badkamer(douche, wastafel), badkamer(douche, wastafel), wc)

Kluisje, tuin(privé, deels omheind, > 1000 m²), ligbedden, BBQ(gas, elektrisch), parking(3 parkeerplaatsen), zwembad(privé, buiten, omheind, 7 x 4 m., diepte: 1.5m, geopend van Jun t/m Okt), kinderbed (excl. beddengoed), kinderstoel, lounge set

Afstanden :
Meer: Petit lac, 2 km
Meer: Lac de Sainte-Croix, 3 km
Rivier: Gorges de Verdon, 3 km
Levensmiddelen: 8 A Huit C.C Les Magnans, 720 meter
Restaurants: La Terrasse du Vieux Colombier, 510 meter
Restaurants: Le Mas du Loup, 550 meter
Restaurants: Ferme Sainte-Cécile, 620 meter
Centrum: Moustiers-Sainte-Marie, 1000 meter
Treinstation: Chaudon-Norante, 45,6 km
Treinstation: CHAUDON-NORANTE CPZou, 45,6 km
Treinstation: Arrêt du Poil-Majastres, 47,6 km
Treinstation: Arrêt du Saut du Loup, 49,8 km

Kerncijfers
  • Type : Huis
  • 2/4 personen
  • 2 slaapkamers
  • Woonoppervlak : 100 m²
Indeling van de woning
De kenmerken van het zwembad
  • Onbeschikbare karakteristieken Te bekijken met de eigenaar
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Huisdieren toegestaan (met toestemming vooraf van de eigenaar)
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Koffiezetapparaat
  • Broodrooster
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Waterketel
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats
  • Barbecue
Overig
  • Openhaard

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Toeristische streken
Bekende toeristische bezienswaardigheden
De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()