Menu
vanaf 581 € /wk.
Internetaansluiting
Omschrijving
Zomerhuis Blaauboer in Egmond aan Zee, gelegen op loopafstand van de zee, het strand en het Noordhollands Duinreservaat.

Het zomerhuis, gelegen aan de Zuidkant van Egmond aan Zee ligt in een rustige, kindvriendelijke omgeving, autovrij, aan de rand van het gezellige dorpje Egmond aan Zee.
Er is een eendenvijver op ongeveer * 20 meter afstand en een kleine Kinderspeeltuin met speeltoestellen * op 100 meter afstand.

De loopafstand naar de Zee en het brede Zandstrand is slechts * 5 minuten.
De toegang tot het Noordhollands Duinreservaat is bijna voor de deur. Hier zijn optimale fiets- en wandelmogelijkheden.
Vanuit het vakantiehuis loopt u in ongeveer 5 minuten naar het Centrum met al zijn winkels, Restaurants en Terrassen.

Het zomerhuis is volledig gemeubileerd, bestaande uit een woonkamer met Kabel-TV, Radio en een DVD-speler, Separate Keuken met een magnetron, een ruimte met een Douche / Toilet en op de bovenverdieping 2 slaapkamers. Gratis gebruik van Internet WIFI WLAN.

Het zomerhuis is ingericht voor 5 personen, maar wij verhuren het alleen aan 2/3 volwassenen met 1/2 kinderen of aan 2 volwassenen met 1/3 kinderen, dus niet aan 5 volwassenen!

De woonkamer heeft een gezellige zithoek en een eethoek. Een kast waarin u naast glazen ook spelletjes en informatiemateriaal over Egmond aan Zee en omgeving kunt vinden,
Kabel-TV is beschikbaar en u kunt gratis gebruikmaken van WIFI / WLAN!
Een Separate Keuken is voorzien van een magnetron, koelkast met een vriesvak, koffiezetapparaat en een broodrooster.

Op de bovenverdieping is 1 tweepersoonskamer en 1 driepersoonskamer, totaal 5 eenpersoonsbedden.
Voor kinderen is er 1 (baby) bedje, babybadje, kinderstoel en commode aanwezig.

De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens, zonder beddengoed.
Beddengoed en handdoeken kunt u zelf meebrengen of tegen een vergoeding van ons huren, dit graag bij het huren opgeven.

Bij het zomerhuis heeft u eigen ingang met een terras met tuinmeubelen. BBQ-en is in de tuin toegestaan.
De tuin is omheind en daardoor uitstekend geschikt voor kinderen en eventueel een huisdier (op aanvraag).

U kunt fietsen meenemen of huren in de buurt op * 150 meter.

U kunt uw auto dichtbij het zomerhuis parkeren.
Voor parkeren in Egmond aan Zee wordt gebruik gemaakt van een Kentekenregistratiesysteem.
De parkeerkosten voor de Zone C+D nemen wij voor onze rekening, normaal 2,20 € per uur, dagelijks van Maart tot eind November.
Van November tot Maart alleen parkeerplichtig in de weekenden.

Bij de huurprijs extra inbegrepen :


- 1 (baby)kinderbed, babybadje, kinderstoel en commode zijn gratis beschikbaar.
- U kunt ook gratis gebruikmaken van Internet - WIFI / WLAN!
- De parkeerkosten in Egmond aan Zee, voor de Zone C+D, nemen wij voor onze rekening,
- Het terrein is omheind en daardoor bij uitstek geschikt voor kinderen en eventueel een huisdier (op aanvraag).


Egmond aan Zee

Waar vind je nu op één plek strand, zee en duinen, gecombineerd met prachtige oude bossen? Waar kun je wandelen en fietsen door de ongerepte natuur en naar believen afwisselen met flaneren, terrasjes pikken, zonnebaden en funshoppen? Waar vind je net zo gemakkelijk diepe rust, als gezellige drukte en indrukwekkende kunst en cultuur op zo korte afstand van elkaar? De gemeente Bergen met de dorpen Egmond aan Zee, Egmond aan den Hoef, Egmond Binnen en Bergen heeft de toerist van vandaag heel wat te bieden.
De vakantieganger van nu wil afwisseling en dat is wat de gemeente Bergen in huis heeft: het voormalige vissersdorp Egmond aan Zee met zijn gezellige strand, terrasjes en winkeltjes; het kunstdorp Bergen met veel kunst en cultuur en voor de rustzoeker: Schoorl met een veel rustiger strand en schitterende bossen en duinen. Drie kernen elk met hun eigen identiteit.

Egmond aan Zee is van oudsher een vissersdorp. Het is een dorpje gelegen in het midden van de duinen en pal aan zee. Hiermee is Egmond aan Zee een paradijs voor zonaanbidders, wandelaars en fietsers. Wie eenmaal in de Egmonden geweest is, keert er weer. De vuurtoren Jan van Speijk, met zijn opvallend witte uiterlijk, houdt een wakend oog over de zee en het dorp. De badplaats Egmond aan Zee, die grenst aan het Noord-Hollands duinreservaat, is vooral geliefd bij mensen die houden van gezelligheid. Van de gevarieerde keuze in restaurants, strandpaviljoens en verrassende winkeltjes. Van flaneren langs de lange rijen terrassen, en van mensen kijken van achter een grote coupe ijs. Slenter eens lekker langs de winkeltjes en terrassen naar de vuurtoren en boulevard en zie de zon in de zee zakken. Dwaal eens over de zeereep naar een van de beschutte zandpaadjes in het omringende duingebied en zoek de weg terug.

Zelfs in het hoogseizoen is de rust en de stilte van de duinen nooit ver weg en gedurende alle jaargetijden kunt u voor een heerlijk uitwaaiweekend of een hele week vol ontspanning of inspanning in ons gezellige dorp aan uw trekken komen. Egmond aan Zee is vooral bekend vanwege het overal vrij toegankelijke strand. Het zandstrand is zeker een van de mooiste stranden van Nederland en vormt een natuurlijk geheel met het dorp. De lucht is hier heerlijk zuiver en de zon schijnt vaak.

Ook op cultuurhistorisch gebied is er voldoende te beleven in de Egmonden. Zoals het museum van Egmond, de ruïnes en de Slotkapel in Egmond aan den Hoef en de Abdij in Egmond-Binnen. En niet te vergeten de bollenvelden in het voorjaar.

Van oudsher wordt er in Egmond aan Zee gestreden tegen het water. In de loop der eeuwen verdwenen er geregeld delen van het dorp in zee, zoals in de 18e eeuw. De zee bracht echter ook veel voorspoed, want de inwoners verdienden de kost vooral met de visvangst. Veel doet nog denken aan het visserijverleden, zoals de vissershuisjes en het vissersmonument. De Prins Hendrik Stichting is een markant gebouw en oorspronkelijk een opvanghuis voor oud-zeelieden. In het Museum van Egmond wordt een beeld gegeven van de historie. Ook de dorpswandeling (verkrijgbaar bij de VVV) geeft een beeld van het verleden. Prominent aan de boulevard vindt u nog twee gebouwen die te maken hebben met de zee; namelijk de vuurtoren Jan van Speijk en het botenhuis van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij. Beiden zijn zomers op de vrijdagavond te bezichtigen.

Buitenbereik: Geheel omheind; Terras; Tuin; Woonwijk;

Huisinformatie: Badkamer: 1; Renovatiejaar: 2023; Slaapkameer; Totaal aantal verdiepingen in het gebouw: 1; Tweepersoonsbed (1.80 m breed); Tweepersoonsbed (1.80 m breed);

Woonbereik: DVD-speler; Kabel-tv; Radio;

Badkamer/Toilet: Douche; Toilet;

Keuken: Broodrooster; Diepvriesvak; Gasfornuis; Koelkast; Koffiezetapparaat; Magnetron; Waterkoker;

Overige: Aanbieder woont op het perceel; Geen jeugdgroepen; Huisdieren toegestaan?: max. 1; Kinder-/Babybed; Kinderstoel; Niet-rokenobject; Stofzuiger; Verwarming; Wifi;

Afstanden (hemelsbreedte): Afstand tot het hondenstrand: 1,00 km; Bars / Clubs / Uitgaan: 0,40 km; Bowlingbaan: 0,30 km; Café/Restaurant: 0,40 km; Fietsverhuur: 0,20 km; Golfbaan: 11,00 km; Levensmiddelenzaak: 0,40 km; Meer: 0,40 km; Midgetgolfbaan: 0,80 km; Mogelijkheid tot paardrijden: 2,00 km; Paragliding: 0,40 km; Plaats: 0,40 km; Schaatsbaan: 10,00 km; Speeltuin: 0,20 km; Station: 10,00 km; Strand: 0,40 km; Surfverhuur: 0,40 km; Tennisbaan: 0,80 km; Visstek: 0,40 km; Vliegveld: 45,00 km; Wandelpad: 10,00 km; Water (zee, meer enz.): 0,40 km; Watersport: 0,40 km; Zandstrand: 0,40 km; Zee: 0,40 km;
Neen jeugdgroepen.
Kerncijfers
  • Type : Huis
  • 2/4 personen
  • 2 slaapkamers
  • Woonoppervlak : 50 m²
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Huisdieren toegestaan (met toestemming vooraf van de eigenaar)
  • Niet-rokers
Multimedia
  • Televisie
  • DVDspeler
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Koffiezetapparaat
  • Broodrooster
  • Koelkast
  • Diepvriezer
  • Waterketel
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats
  • Barbecue
Overig
  • Kinderbed(den)

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Toeristische streken
Bekende toeristische bezienswaardigheden
De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()