Menu
vanaf 574 € /wk.
Internetaansluiting
Omschrijving
Huisbeschrijving : Welkom in onze vrijstaande vakantiewoning in het rustige Schoorl. Geschikt voor vier volwassenen, biedt deze lichte woning een open woonkamer, eetkamer en keuken. Geniet van de zonnige tuin met een tuinset en loungestoelen. Boven vind je een eenvoudige badkamer en twee ruime slaapkamers. Perfect voor een ontspannen verblijf in een prachtige omgeving

Schoorl is een prachtige bestemming in Noord-Holland, ideaal voor toeristen die op zoek zijn naar een combinatie van natuur, rust en cultuur. Deze idyllische plek biedt een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden die bijzonder aantrekkelijk zijn voor volwassen reizigers.

Een van de hoogtepunten van Schoorl is de Schoorlse Duinen, het breedste en hoogste duingebied van Nederland. Dit gebied is perfect voor wandelen en fietsen, met talloze paden die zich uitstrekken door de prachtige duinen, bossen en heidevelden. Een unieke trekpleister is de Klimduin, een beroemde zandduin van ongeveer 51 meter hoog. Een korte klim naar de top biedt een schitterend uitzicht over de omgeving en is zeker de moeite waard.

Schoorl ligt dicht bij de kust en biedt rustige, schone stranden zoals Hargen aan Zee en Camperduin. Deze stranden zijn ideaal voor een ontspannen dagje uit, weg van de drukte van de meer toeristische plekken.

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Museum Kranenburgh, gelegen in het nabijgelegen Bergen. Dit museum biedt een mooie collectie moderne en hedendaagse kunst en fungeert als cultureel centrum met regelmatig wisselende tentoonstellingen en evenementen. Daarnaast zijn er in Schoorl en omgeving tal van lokale kunstenaars actief. Bezoek galeries en ateliers om hun werk te bewonderen en wellicht een uniek stuk mee naar huis te nemen.

Ook de geschiedenis komt tot leven in deze regio. Een korte rit naar Bergen brengt je bij de Ruïnekerk, een historische kerk uit de 15e eeuw die een fascinerend kijkje biedt in de rijke geschiedenis van de regio. Het charmante dorpscentrum van Schoorl zelf is een bezoek waard, met zijn traditionele Nederlandse architectuur en gezellige cafés en restaurants.

De lokale keuken biedt tal van culinaire hoogstandjes. In de vele restaurants en eetcafés kun je genieten van de Hollandse keuken, verse zeevruchten en regionale specialiteiten. Daarnaast zijn er lokale markten en boerderijwinkels waar je verse producten, ambachtelijke kazen en andere streekproducten kunt kopen.

Schoorl heeft ook een levendige evenementenagenda. Het jaarlijkse Kunst10daagse evenement in Bergen viert tien dagen lang kunst en cultuur met exposities, voorstellingen en workshops. Lokale markten en fairs worden regelmatig georganiseerd, waar je kunt genieten van handgemaakte producten, lokale delicatessen en een gezellige sfeer. Voor de sportieve reiziger bieden diverse organisaties activiteiten zoals Nordic Walking en yoga in de natuur, ideaal voor wie actief en ontspannen wil blijven.

Schoorl is een veelzijdige bestemming die veel te bieden heeft voor volwassen reizigers. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, cultuur snuiven of gewoon ontspannen, je vindt het allemaal in deze prachtige omgeving

Opmerkingen : Het opladen van een elektrische auto bij de accommodatie is niet mogelijk en niet toegestaan. Mocht je desondanks toch illegaal je auto opladen, dan kan de huiseigenaar/beheerder je verantwoordelijk houden voor alle mogelijke schade én een behoorlijke vergoeding in rekening brengen.
I.v.m. rust zijn reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar niet toegestaan.
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast na 22.00 uur in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden.
Bij vertrek alle prullenbakken legen en vuilnis achterlaten op de daarvoor bestemde plek.
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden.
Niet geschikt voor minder validen.

Indeling : Begane grond: (hal(stofzuiger, gezelschapsspellen), open keuken(kookplaat(4 kookplaten, inductie), waterkoker, broodrooster, afzuigkap, koffiezetapparaat(nespresso cups), koffiezetapparaat(filtermaling), combimagnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer), woon/eetkamer(TV, eettafel(4 personen), zithoek(4 personen)), toilet(wasbak, wc), terras, fietsenberging(wasdroger, wasmachine), ligbedden, Zonnescherm)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(boxspring, 2 x 1 persoons dekbed)), slaapkamer(2-pers. bed(boxspring, 2 x 1 persoons dekbed)))

badkamer, verwarming, parking(2 parkeerplaatsen)

Afstanden :
Levensmiddelen: Jumbo, 1,3 km
Levensmiddelen: AH Breelaan, 2,4 km
Restaurants: Restaurant Hotel Merlet, 1,2 km
Restaurants: Honky Tonk, 2 km
Centrum: Centrum Schoorl, 2 km
Treinstation: Alkmaar, 8,4 km

Kerncijfers
  • Type : Huis
  • 2/4 personen
  • 2 slaapkamers
  • Woonoppervlak : 89 m²
Voorzieningen en services
Multimedia
  • Televisie
Huishoudelijke apparaten
  • Koffiezetapparaat
  • Broodrooster
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Waterketel

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Toeristische streken
Bekende toeristische bezienswaardigheden
De opmerkingen van huurders
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Beschikbaarheid en tarief van het huurverblijf
Gelieve de data te kiezen voor uw huurverblijf:
Advertentie aangeboden door HomeToGo
Advertentie van partners onderworpen aan een commissieloon inbegrepen bij de prijs.
De beschikbaarheid checken Reserveren
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()